Shop de Recharge Conditioners bij je lokale Wella salon!

05:10 - 03:06
luistertijd 05:10 - leestijd 03:06

Terwijl onze zuiderburen van hun welverdiende salonbehandeling genieten, zijn wij hier in Nederland nog druk op zoek naar manieren om onze kleur en uitgroei vanuit huis bij te werken. Al eerder kon je op BeautyJournaal diverse tips lezen voor het bijhouden van je kleur, maar vandaag legt Wella Educator Jamie Kieft in een video uit hoe je eenvoudig zelf je rosé haartint een oppepper kunt geven.

De producten die je hiervoor nodig hebt shop je uiteraard bij een Wella salon bij jou in de buurt. Zij kunnen jouw steun nu extra goed gebruiken en geven je graag productadvies. Bel, mail of stuur een appje en shop lokaal!

Vind een salon bij jou in de buurt

 

Rosé Fresh Up met Jamie Kieft

Het zijn allemaal tintjes van nu: een toffe peach, cool rosé of een mooie ice blond. Wij zijn er dol op, alleen vervagen deze kleurtjes wel wat sneller dan we zouden willen. Je werkt je rosé haarkleur gemakkelijk onder de douche bij met de Wella Professionals Recharge Conditioners.

Recharge Conditioners

De Recharge Conditioner van Wella is een echte oppepper voor je haarkleur. Je brengt deze conditioner op schoongewassen handdoekdroog haar aan en laat deze 5 minuutjes inwerken voor een frisse touch up. Voor een intenser resultaat kun je hem ook op droog haar aanbrengen, dit doet Jamie in bovenstaande video ook.

Jamie Kieft

Jamie Kieft | @educationbyjeem

Op droog of handdoekdroog haar

Breng je de conditioner op droog haar aan? Dan laat je hem ook wat langer intrekken, namelijk tien minuten tot een kwartier. De conditioner pakt mooi op de lengtes en de lichtere stroken van het haar, maar bijvoorbeeld niet op een zwarte uitgroei. Heb je lichtblond haar, dan wordt de kleur ook intenser. Als je de kleur eerst even wil testen kun je hem voor het eerste gebruik het beste op handdoekdroog haar aanbrengen.

De conditioner komt kant en klaar in de tube en bestaat uit pure pigmenten. Hij is volledig uitwasbaar, dus het is extra leuk om met de kleuren te experimenteren.

Shop hier online

 

Cool Blonde & Red

In de video maakt Jamie gebruik van de Cool Blonde Recharge en de Red Recharge. Ze mixt deze samen in een schaaltje om een rosé kleur te maken. Je kunt de verhoudingen gemakkelijk afmeten met een lepel. Twee eetlepels van de Red Conditioner en een eetlepel van de Cool Blonde Conditioner zorgen voor een mooie zachte tint. De volgende keer kun je hem eventueel weer aanpassen en intenser maken.

wella recharge

Er zijn natuurlijk ook nog andere mooie tinten in het assortiment. Keuze genoeg!

Shop hier online

 

Wat heb je verder nodig?

How-to

Geen tijd om de video te kijken? Jammer hoor ;). Hij is echt heel leuk en handig! Toch zetten we stappen hieronder ook nog even voor je op een rijtje.

wella haar

Nadat je jezelf hebt ingepakt met een handdoek, verdeel je het haar in een middenscheiding zodat je twee grote plukken hebt. Iedere zijkant verdeel je vervolgens ook weer in kleinere stroken om de conditioner geleidelijk en pluk voor pluk aan te brengen. Je verdeelt het product met je handen van de aanzet tot de punten. Zorg dat het product overal goed zit. Herhaal de bewegingen een paar keer zodat je zeker weet dat elk haartje voorzien is van een laagje conditioner. Het is het makkelijkst om van achter naar voor te werken. Nadat je klaar bent kun je het haar nog een keertje goed doorkammen en vervolgens kun je tien tot vijftien minuutjes gaan relaxen (5 minuten bij handdoekdroog haar).

Uitspoelen en stylen

Je hoeft de conditioner nu alleen nog uit te spoelen. Het haar hoeft niet te worden nagewassen omdat je de eerste pigmenten er dan direct weer uitwast. De kleur blijft dan minder lang mooi en dat is zonde. Style je haar zoals gewoonlijk en je bent klaar om je bijgewerkte kleur te rocken!

Vind een Wella salon bij jou in de buurt

 

wella

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook