Een handige uitgroeipoeder of kleurversterkende shampoo’s en conditioners

04:26 - 02:40
luistertijd 04:26 - leestijd 02:40

De salons zijn vanaf 11 mei weer open maar niet iedereen kan vanwege de drukte direct terecht bij zijn of haar kapper, of durft nog niet? Je haar groeit ondertussen door en daarmee ook de uitgroei. Er zijn een aantal manieren om deze periode door te komen. Een van de mogelijkheden is #ShowYourRoots of te wel, accepteren. Dit is zeker een optie als je toch vanuit huis werkt en weinig de deur uitkomt. Een tweede mogelijkheid is, werk met sjaaltjes. Maak een staart of een lage of hoge knot en knoop een sjaal precies op de haarlijn zodat je de uitgroei niet ziet. Een 3e mogelijkheid is om met onze kleurverzorgingsproducten voor thuisgebruik te werken.

Dit zijn de tips van Wella Professionals:

INSTA RECHARGE van Wella Professionals, een tijdelijk oplossing om uitgroei direct te verbergen. Gebruik de meegeleverde slimme borstel om het product probleemloos en zonder knoeien aan te brengen. Het blijft zitten tot de volgende wasbeurt.

Instarecharge

Shop hier online met korting

 

Tips van de expert

  1. Houd het haar strak gespannen voor een nauwkeurige applicatie.
  2. Gebruik de smalle kant van het kwastje om de uitgroei rond de aanzet te camoufleren.
  3. Gebruik het sponsje om de zones rond de haargrens te verzachten of de kleuren subtiel in elkaar over te laten lopen.
  4. Gebruik een iets donkerdere tint om het haar voller te laten lijken en de wenkbrauwen te accentueren.
  5. Spray EIMI Super Set over het haar met de zojuist aangebrachte kleur heen om deze te fixeren.

INSTA RECHARGE is in 5 nuances verkrijgbaar.

Wella Professionals Color Fresh Liquid

color fresh liquid

Color Fresh is een veelzijdige, milde, verzorgende kleurversterker met zure PH. Het is een ideaal thuisproduct voor het opfrissen van gekleurd haar of naturel haar. Color Fresh is verkrijgbaar in een ruim assortiment aan transparante nuances. Kijk op Wella.nl voor de beschikbare kleuren of vraag je kapper naar de juiste kleur voor jouw haar. Je kapper kan het eventueel voormixen met Perfecton om de kleur te versterken. Color Fresh is een semipermanente kleuring en dekt geen grijs.

Wella Professionals INVIGO Color Recharge Shampoo & Conditioners

Deze verzorgingslijn van Wella Professionals bevat een aantal producten die ideaal zijn om je blonde, bruine of rode haarkleur een oppepper te geven.

Om de vergeling van je cool blonde haar te voorkomen en weer fris te maken adviseren wij INVIGO Blonde Recharge shampoo en conditioner(s). Het verfrist de heldere en levendige kleur van natuurlijk, gekleurd of gehighlight blond haar en zorgt ervoor dat deze behouden blijft. Met kleurpigmenten. Verkrijgbaar in: Cool Blond kleur opfrissende shampoo, Blond kleur opfrissende Conditioner, Warm Blond kleur opfrissende Conditioner.

invigo color wella

Behoudt helderheid en levendigheid

INVIGO Color Recharge Conditioner verfrist en behoudt de helderheid en levendigheid van bruine en rode tinten. Met kleurpigmenten. Verkrijgbaar in Red Conditioner, Warm Red Conditioner en Cool Brunette Conditioner. Gebruik Invigo Color Brilliance shampoo om je kleur zo lang mogelijk mooi te houden.

Shop hier online met korting

 

Lees ook:

Heb je vragen over je haarkleur of styling? Stel ze aan onze haarexperts Lieke en Ilse! Gebruik hiervoor het contactformulier op de site, onder vermelding van ‘Lieke’

Bezoek hier de Wella Professional website voor een salonlocator, en de nieuwste haartrends.

 

Lees ook