7 natuurlijke tinten en 4 funky kleuren voor thuisgebruik

03:15 - 01:57
luistertijd 03:15 - leestijd 01:57

Ben je nog wat voorzichtig met naar de kapper gaan, maar wil je je haarkleur wel opfrissen? Dat kan nu met het Color Fresh Mask van Wella Professionals. Het haarmasker zorgt voor een tijdelijke, veilige kleuring waarmee je je haar vanuit huis kunt bijwerken of veranderen. En dat in slechts 10 minuten!

wella color fresh mask

Kant-en-klare kleurmaskers

Het nieuwe Color Fresh Mask biedt jou de mogelijkheid om je professionele salonervaring thuis voort te zetten. Zo houd je je kleur altijd net zo mooi als na een salonbezoek! De 11 kant-en-klare tijdelijke kleurmaskers zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerd pigmenten voor professionele kleurresultaten.

natural hair mask

Subtiel of speels

De haarmaskers zijn er voor iedereen! Of nu je subtiele, natuurlijk uitziende kleur wilt opfrissen of wilt experimenteren met een opvallende, speelse funky kleur. Het masker is een succesvolle combinatie van kleur en verzorging. Het geeft je haar ook nog eens een mooie glans.

Er zijn twee aparte lijnen. De eerste lijn bestaat uit 7 natuurlijk uitziende nuances om de salonkleur thuis op te frissen. De tweede lijn bestaat uit 4 levendige funky nuances, voor een complete kleurtransformatie die kleurgetrouw vervaagt.

funky hair mask

Kleur en verzorging

De iconische semi-permanente kleurpigmenten van Wella Professionals frissen je look op en zorgen voor meer glans, met een kleurgetrouwe vervaging. Door het verzorgende masker met plantaardige oliën (avocado- of argan-olie, afhankelijk van de nuance) voelt het haar zacht en gezond aan. De haarbreuk wordt tevens tijdens het kammen verminderd.

Unieke verpakking

De verpakking voor deze nieuwe collectie is een exclusief ontwerp dat het karakter van elke nuance benadrukt. Het nodigt de gebruiker uit tot zelfexpressie. Het ontwerp is ontwikkeld in samenwerking met kunstenaars, die het concept en het nieuwe merkdoel van Wella Professionals, namelijk ‘make change’, tot leven brengen.

Bekijk hier alle kleuren

Dit doet Monique

Ook BeautyJournaal’s Monique is dol op het mixen met de kleurconditioners om haar toch al grijze haar net een hint of een tint mee te geven.

Op deze foto gebruikte Monique een zacht chocola bruin gemixt met een lila frost.

 

Op deze foto gebruikte Monique alleen Lilac Frost

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook