Pascaud, Bergman Beauty Care, Iconic Elements, Doctor Eckstein

04:20 - 02:36
luistertijd 04:20 - leestijd 02:36

Herken je dat? De herfst breekt aan en je huid is opeens een stuk droger. Dat kan goed kloppen! Door de grote hoeveelheid zon van afgelopen zomer kun je een trekkerige en droge huid hebben gekregen. UV-straling verdikt je huid namelijk, en dat maakt je huid ook droger.

Met het oog op de herfst én de droge huid na de zomer delen wij een aantal hydraterende producten met je. Deze producten vind je allemaal terug in onze online BeautyJournaal Shop. De favoriete producten van de redactie!

Pascaud – Vernix Caseosa dag- en nachtcrèmepascaud vernix

Deze echt prachtige, eenvoudige en oh zo doeltreffende crème voor dag en nacht van Pascaud is een ware weldaad voor je huid als hij extra zachtheid nodig heeft.

De Vernix Caseosa vult tekorten in de huid aan met huideigen vetzuren. Het heeft een extreem hoog verzorgend gehalte zonder vet aan te voelen. Deze crème heeft dezelfde samenstelling als de Vernix Caseosa ; het waslaagje dat baby’s bij hun geboorte op hun huid hebben. Het trekt direct in, versterkt de huidbarrière en is ideaal voor een huid die uit balans is.

Eigenschappen op een rijtje

Bergman Beauty Care – Time Stop Day & Night Rebuilding Cream

Bergman Beauty Care Time Stop Day & Night Rebuilding Cream is een prachtige hydraterende maar ook voedende en huidbarrière beschermende crème. Heerlijk als je huid door hormonale veranderingen droger en kwetsbaarder wordt.

bergman time stop

De crème houdt je huid zeker acht uur lang heel zacht en veerkrachtig. Je kunt er perfect een make-up overheen aanbrengen.De crème heeft verstevigende eigenschappen en geeft de huid een prachtige glow.

Het bevat naast de meer dan uitstekend werkzame stof betaglucan, ook squalane, retinyl palmitaat, vitamine E, passiflora olie en bijenwas. Het is een lichte, makkelijk uitsmeerbare crème.

Iconic Elements – Spotless Day Pigmentserum + dagcrème met natuurlijk UV-A

Spotless Day is de perfecte combinatie tegen pigmentvlekken door de zon! Van huidarts Francis Wu.

iconic elements

Wat doen deze producten van de dermatoloog?

Naarmate de leeftijd vordert ontstaan er vlekjes en irritaties in de huid. Het is bekend dat UVA stralen die gedurende herfst en winterperiode een belangrijke rol in Nederland speelt, huidveroudering en pigmentvlekjes veroorzaken. Deze pigment reducerende combinatie beschermt overdag tegen de schadelijke UVA stralen. Spotreducer heeft een hydraterende werking door Ectoine en hooggeconcentreerde Niacinamide verminderen de vlekjes.

Je koopt deze producten nu samen tegen een speciale  combinatiekorting!

Doctor Eckstein – Ultimate Supreme Day Balm dr eckstein balm

De Ultimate Supreme Day Balm van Doctor Eckstein is een heerlijke stevige balm, die onmiddellijk een voedend effect geeft. Met lichte glow. Lees Monique’s review.

De dagcrème is een heerlijke stevige balm in een pompflacon, die onmiddellijk een voedend effect geeft. Lijntjes en droogheid worden geminimaliseerd. Het is een heerlijke crème onder je foundation, vooral als je een beetje glow op je gezicht wilt hebben. De crème hydrateert je huid de hele dag lang en voelt zijdezacht aan.

Wat zit erin?

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook