Terug naar de winkel
Perricone MD No Make Up liquid Bronzer

Ideaal voor een make-up loos dagje: voor een warme glow op je huid. Ook ideaal om te mengen met je dagcrème.

Perricone

De vloeibare bronzer favoriet van make-up artist Lydia le Loux!

Slechts een druppel van deze bronzer geeft je een gezonde getinte glow. Het komt in een ieniemienie glazen flesje met handig druppelpipet. De druppel die uit het flesje komt ziet er behoorlijk donker uit, ze is dus goed gepigmenteerd. De dunne waterige emulsie laat zich echter makkelijk verdelen over de huid en is dan veel lichter.

Een gezonde warme glow

Ik breng 1 druppel aan op mijn vingers en breng hem al deppend aan waar ik een beetje contour/shape en glow wil. Boven op mijn jukbeenderen en langs mijn voorhoofd en kaaklijn. Perfect voor een no-makeup dag, maar wel net een gezonde warme glow. Makkelijke en snel aan te brengen. Je kan dit ook met een kwast of blender doen.

Ook door je dagcrème heen te mengen

Ook mooi: een druppeltje door je dagcrème mengen voor een all-over glow. Kan ook als contour of shaper gebruikt worden over je foundation. Er zit 10 Ml in het flesje, dit lijkt weinig maar dat zijn zo’n 200 druppels. Aangezien je per keer 1 of 2 druppels gebruikt doe je er best lang mee. Ik ben overstag, mijn compact poeder bronzer blijft even in de kast.

 

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook