Voedende serums en crèmes + supplementen voor de huid!

06:50 - 04:06
luistertijd 06:50 - leestijd 04:06

Heb jij al een kijkje genomen in de BeautyJournaal shop? Je kunt hier de favoriete producten van onze redactie bekijken én direct online kopen. De online etalage is ingericht met een aantal fijne merken die je al vaker op ons platform voorbij hebt zien komen. In deze reeks artikelen delen wij een aantal van deze producten met je. Ontbreekt er volgens jou nog een mooi merk of een speciaal product in de shop? Laat het ons dan zeker weten.

Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum

dermalogica serum

Dit prachtige anti-aging serum van Dermalogica richt zich niet alleen op interne verouderingsfactoren, maar vooral ook op de externe. Met een mooi woord heet dat laatste het ‘exposoom’. Externe invloeden komen uit je leefstijl, en omvatten voeding, stressmanagement, zonblootstelling, et cetera. Het is bekend dat tot wel 70% van de huidveroudering veroorzaakt wordt door externe invloeden.

In dit nieuwe serum zitten peptiden, signaalstofjes, die helpen het eigen huidbeschermingsmechanisme naar een hoger plan te tillen en zo te beschermen tegen invloeden van buitenaf, die verouderingsprocessen versnellen.

De peptiden zijn Trifluoroacetyl Tripeptide-2 en Palmitoyl Tripeptide-28 en glutathion. De laatste is een heel krachtige antioxidant om vrije radicalen onschadelijk te maken.

Het serum bestaat uit twee fasen: een verstevigend en een liftend deel. Monique is erg onder de indruk van het prachtige huideffect en de verzachtende, voedende eigenschappen.

Doctor Eckstein Ultimate Supreme Day Balm en Night Cream

doctor eckstein

De Doctor Eckstein Ultimate Supreme Day Balm is een heerlijke stevige balm met een mooie lichte glow. Lees hier ook Monique’s review. De dagcrème komt in een pompflacon en geeft onmiddellijk een voedend effect. Lijntjes en droogheid worden geminimaliseerd. Het is een heerlijke crème onder je foundation, vooral als je een beetje glow op je gezicht wilt hebben. De crème hydrateert je huid de hele dag lang en voelt zijdezacht aan.

Wat zit erin?

Voedende nachtcrème

De Doctor Eckstein Ultimate Supreme Night Cream is een vriendin in barre tijden, als je huid echt meer voeding nodig heeft. Waar veel crèmes je toch in de steek laten als het om krachtige hydratatie gedurende de nacht gaat, kun je hier absoluut op vertrouwen. Omdat het een heel rijke crème is, ook een beetje pasteus uit de pompflacon komt, heb je er maar weinig van nodig.

De crème is ook perfect afgestemd op de Ultimate Supreme Day Balm en het Ultimate Aronia serum. Je merkt gewoon dat wanneer je het als drie-eenheid gebruikt, je huid er echt heerlijk fris uit komt te zien, een mooie glow krijgt en prachtig doorvoed blijft. Lees hier ook Monique’s review.

Bergman Beauty Care Aqua Injection Intense Moisturizing Serum

Het Aqua Injection Intense Moisturizing Serum van Bergman Beauty Care is een spannende hybride vorm tussen een toner en een serum. Het hydrateert de huid zeer krachtig en geeft haar weer een frisse uitstraling.

De waterachtige lotion zit in een luchtdichte spray. Je sprayt het op ca. 25 cm van je huid voordat je dag- of nachtverzorging opdoet. Je zal merken dat je crème nog beter hecht en een meer dan perfect huidgevoel creëert. Je masseert het serum en je crème lekker samen met elkaar in.

De belangrijkste ingrediënten zijn rozemarijnbladextract, ectoine, betaglucan, maar ook amandelolie, ectoine, allantoine, ergothionine. Betaglucan is een belangrijk huidversterkende stof. Ectoine maakt de huid wat weerbaarder tegen UVA straling. Rozemarijnblad is een krachtig antioxidant.

Aqua Injection werkt velen malen beter dan een toner alleen. Het is prettig dat het een waterige spray is waardoor je toch dat verfrissende gevoel krijgt.

BAP Medical SkinRecovery huidsupplement

skinrecovery

SkinRecovery van BAP Medical bevat een uitgebalanceerde dosis vitaminen, mineralen, kruiden, enzymen en probiotica om je huid mooi en snel te laten herstellen na een cosmetisch medische ingreep. Van operatie tot laser of peelingbehandeling, of in stressvolle perioden.

SkinRecovery activeert het immuunsysteem, voedt, hydrateert, beschermt en versterkt de huid van binnenuit. SkinRecovery kun je gebruiken om je huid te herstellen, sterker en gezonder te maken. Maar het werkt ook preventief, waardoor bepaalde factoren je huid(barrière) niet kunnen verzwakken.

Wanneer kies je voor SkinRecovery?

Tijdig starten voorafgaand aan behandeling of operatie

Wil je de resultaten van professionele behandelingen nog eens extra ondersteunen? Begin dan met SkinRecovery één maand voordat je een professionele huidbehandeling ondergaat. Je krijgt het beste resultaat met SkinRecovery als je het drie maanden of langer gebruikt. Wanneer je merkt dat je huidconditie is verbeterd, kun je overstappen op SkinBalance.

Wat zit er in BAP Medical SkinRecovery?

BAP medical

Je gebruikt dit supplement niet als je anti-hormoontherapie neemt.

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

beautyjournaal shop banner

Lees ook:

Lees ook