SkinRecovery activeert het imuunsysteem en beschermt de huidbarrière

04:40 - 02:48
luistertijd 04:40 - leestijd 02:48

SkinRecovery suppletie voor de kwetsbare huid na een medische of cosmetische ingreep

Een huid uit balans

Is je huid uit balans, bijvoorbeeld door verwonding, een cosmetische ingreep, professionele huidbehandeling of veel stress? Of heb je van jezelf een veeleisende huid die wel een boost kan gebruiken?

bap medical skinrecovery

Unieke samenstelling

De BAP Medical Skin Supplements voeden je huid van binnenuit. Ze zijn uniek in hun soort. Ze bevatten wetenschappelijk bewezen werkende ingrediënten die de huidvernieuwing ondersteunen en helpen je huid weer in balans te komen. Dat voel je, dat zie je.

Twee keuzen: voor onderhoud, en voor herstel

BAP Medical heeft twee bijzondere supplementen. SkinBalance voor een gezonde huid (haar en nagels), die ook gezond moet blijven door behoudt van optimale hydratatie, en SkinRecovery voor de heel gevoelige huid.

bap medical

SkinRecovery: vitaminen, mineralen en probiotica

In dit artikel vertellen we je over de eigenschappen van SkinRecovery, dat is samengesteld uit krachtige vitaminen, mineralen, kruiden en enzymen. Het toegevoegde probioticum en de enzymen ondersteunen bovendien een gezonde darmwerking.

Activering van het immuunsysteem

SkinRecovery activeert het immuunsysteem, voedt, hydrateert, beschermt en versterkt de huid van binnenuit. SkinRecovery kun je gebruiken om je huid te herstellen, sterker en gezonder te maken. Maar het werkt ook preventief, waardoor bepaalde factoren je huid(barrière) niet kunnen verzwakken.

bap medical skin recovery

Shop SkinRecovery hier online

 

Wanneer kies je voor SkinRecovery?

Hoe gebruik je SkinRecovery?

Je kunt SkinRecovery het hele jaar gebruiken om zo je huid het meest intensief te ondersteunen en te zorgen voor voeding van binnenuit.

Tijdig starten voorafgaand aan behandeling of operatie

Wil je de resultaten van professionele behandelingen nog eens extra ondersteunen? Begin dan met SkinRecovery één maand voordat je een professionele huidbehandeling ondergaat. Je krijgt het beste resultaat met SkinRecovery als je het drie maanden of langer gebruikt.

Wanneer je merkt dat je huidconditie is verbeterd, kun je overstappen op SkinBalance.

Shop Skinrecovery hier online

 

 

Wat zit er in BAP Medical SkinRecovery?

Actieve ingrediënten als:

bap medical farmaceutische standaard

Gemaakt volgens strenge farmaceutische richtlijnen

SkinRecovery is géén medicijn, maar wel een huidsupplement dat via de bloedsomloop de huid bereikt. Er is speciaal gelet op een goede opneembaarheid via de darmwand naar de huid toe. Alle BAP Medical supplementen worden vervaardigd volgens farmaceutische richtlijnen.

Een wetenschappelijk panel van de EFSA (European Food Safety Authority, geeft onafhankelijke adviezen voor voedselveiligheid) heeft een positieve beoordeling gepubliceerd over de gegarandeerde voordelen van de volgende vitaminen en mineralen wanneer die voor de huid worden gebruikt. Zoals vitamine B2, koper (kopersulfaat), jodium (Kaliumjodide) en selenium (natriumseleniet).

supplementen

Note: sta je onder medische behandeling, informeer dan altijd eerst bij je arts of er stoffen zijn die je niet mag innemen (denk bijvoorbeeld aan kurkuma bij anti-hormoontherapie).

Shop Skinrecovery supplementen hier online

 

Lees ook