Terug naar de winkel
Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum

Het mooiste egaliserende en verstevigende serum dat we nu kennen! Monique is erg onder de indruk van het prachtige huideffect en de verzachtende, voedende eigenschappen.

Dermalogica

Dit prachtige anti-aging serum richt zich niet alleen op interne verouderingsfactoren, maar vooral ook op de externe. Met een mooi woord heet dat laatste het ‘exposoom’.

Externe invloeden komen uit je leefstijl, en omvatten voeding, stressmanagement, zonblootstelling, et cetera. Het is bekend dat tot wel 70% van de huidveroudering veroorzaakt wordt door externe invloeden.

In dit nieuwe serum zitten peptiden, signaalstofjes, die helpen het eigen huidbeschermingsmechanisme naar een hoger plan te tillen en zo te beschermen tegen invloeden van buitenaf, die verouderingsprocessen versnellen.

De peptiden zijn Trifluoroacetyl Tripeptide-2 en Palmitoyl Tripeptide-28 en glutathion. De laatste is een heel krachtige antioxidant om vrije radicalen onschadelijk te maken.

Het serum bestaat uit twee fasen: een verstevigend en een liftend deel. Monique is erg onder de indruk van het prachtige huideffect en de verzachtende, voedende eigenschappen.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook