Alles voor je (wimper)haren!

04:28 - 02:41
luistertijd 04:28 - leestijd 02:41

In deze artikelenreeks bespreken wij de favoriete producten van de BeautyJournaal redactie. Sinds kort kun je deze favorieten online shoppen via onze eigen BeautyJournaal shop. Je bent deze producten ongetwijfeld al eens tegengekomen op ons platform, maar we delen ze graag nog even met je. Ontbreekt er volgens jou nog een mooi merk of specifiek product in de shop? Laat het ons dan zeker weten.

Bumble and Bumble Thickening Dryspun Texture Haarspray

bumble and bumble

Onze editor Corine is groot fan van deze multifunctionele haarspray van Bumble and Bumble. Ze heeft hem getest en vertelt er enthousiast het volgende over:

‘Deze vederlichte textuurspray bevat net als de Blow Dry Cream polymeren voor vol en volumineus haar. Proteïnen uit tarwe voeden je haar, terwijl zijdepoeder textuur geeft aan het haar. Je kunt de Thickening Dryspun Texture Spray vergelijken met een droogshampoo, met dat verschil dat de Dryspun Texture Spray volledig transparant is en geen wit waasje achterlaat op je haar. Sterker nog… de spray plakt niet, droogt vrijwel meteen en je ‘m voelt niet zitten in je haar.

‘Je gebruikt deze spray op die plaatsen waar je extra lift en textuur wilt. Dat kan een pony zijn, of een paar lokken rondom je gezicht. Ik gebruik de Dryspun Texture Spray all-over, vooral bij de haaraanzet. Het geeft mijn haar een mooi en tegelijkertijd natuurlijk volume dat lang aanhoudt.

De droge spray wordt niet nat en is alleen te gebruiken op droog haar. Verder is Bumble and Bumble cruelty-free en is het product vrij van parabenen en minerale oliën.

 

Moroccanoil Color Depositing Mask

moroccanoil color mask

De Moroccanoil Color Depositing Masks zijn een heuse opfrisser voor je haarkleur. Dian testte deze schitterende kleurmaskers onlangs voor een frisse naturelle of juist hippe glow. De maskers zijn gewoon uitwasbaar, dus ideaal voor tijdelijke speelse tint. Dian testte zowel de Champagne als de Rose Gold color masks. Je leest haar review hier nog eens.

Het kleurmasker geeft pure pigmenten af en voorziet het haar van een intense hydratatie. Het masker is beschikbaar in 7 kleuren voor licht tot donker haar. Het product is niet grijsdekkend. Het masker versterkt de haarkleur, verfrist de bestaande haarkleur en/of geeft het haar een unieke kleur.

Ook herstelt het masker beschadigd haar en zorgt het voor een mooie glans. De tint is uitwasbaar. De maskers blijven zo’n 4 tot 5 wasbeurten zitten en er blijven geen vervelende vlekken achter. Het masker is verkrijgbaar in een handige mini sachet (30ML) voor kort haar of in full size flessen van 200 ml.

revitalash wimperserum

Revitalash Advanced Wimperserum

Wij vinden dit het állerbeste wimpergroeiserum ter wereld. Het bestaat al even en daarmee heeft het een bewijs voor werkzaamheid wel geleverd.

Een wimpergroei serum is ideaal als je op vakantie gaat en geen mascara wilt gebruiken, maar ook om je mascara uberhaupt mooier te laten uitkomen. Hoe langer je wimpers zijn, hoe volumineuzer ze zullen ogen met mascara erop.

Met een 2 milliliter applicator als die van Revitalash doe je zo’n drie maanden. Je gebruikt het eens per dag, en na 4 weken zie je echt spectaculaire groei van je wimpers. Let erop dat het product wel alleen getest is bij gezonde mensen. Gebruik het niet tijdens zwangerschap, borstvoeding of bij haaruitval door chemotherapie.

Esthecin, haargroei stimulering met bewezen effectiviteit

Arts Hans van Montfort ontwikkelde Esthecin serum aanvankelijk voor zijn dochter maar na enkele jaren nu op de markt is wel duidelijk veel meer mensen profijt hebben van dit product. Slapende haarzakjes worden wakker geschud. Nieuwe haargroei is een feit. Ook de haarconditie verbetert. Het is wel belangrijk dat je het product blíjft gebruiken. Niet stoppen dus;-)

 

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

beautyjournaal shop banner

Lees ook:

Lees ook