Terug naar de winkel
Bumble and Bumble Thickening Dryspun Texture Haarspray

Corine heeft hem getest en vertelt: 'Deze spray geeft fijne stevigheid en volume aan je haar. Plakt niet en houdt je haar natuurlijk soepel. Erg goed bij de haaraanzet te gebruiken, maar ook om een vlecht steviger te maken.'

Bumble and bumble

Onze editor Corine is groot fan van deze multifunctionele haarspray. Ze heeft hem getest en vertelt er enthousiast het volgende over:

'Deze vederlichte textuurspray bevat net als de Blow Dry Cream polymeren voor vol en volumineus haar. Proteïnen uit tarwe voeden je haar, terwijl zijdepoeder textuur geeft aan het haar. Je kunt de Thickening Dryspun Texture Spray vergelijken met een droogshampoo, met dat verschil dat de Dryspun Texture Spray volledig transparant is en geen wit waasje achterlaat op je haar. Sterker nog… de spray plakt niet, droogt vrijwel meteen en je ‘m voelt niet zitten in je haar.

'Je gebruikt deze spray op die plaatsen waar je extra lift en textuur wilt. Dat kan een pony zijn, of een paar lokken rondom je gezicht. Ik gebruik de Dryspun Texture Spray all-over, vooral bij de haaraanzet. Het geeft mijn haar een mooi en tegelijkertijd natuurlijk volume dat lang aanhoudt.

What more need we say;-)

Lees haar complete review hier.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook