Een frisse zomerfoundation en heerlijke huidverzorging!

04:42 - 02:49
luistertijd 04:42 - leestijd 02:49

Heb jij al een kijkje genomen in de BeautyJournaal shop? Sinds kort vind je hier alle favoriete producten van onze redactie. Deze producten heb je ongetwijfeld al eens voorbij zien komen op ons platform, maar nu kun je ze direct online shoppen. In deze reeks artikelen delen wij graag een aantal producten met je. Ontbreekt er volgens jou nog een mooi merk of specifiek product in de BeautyJournaal shop? Laat dit ons dan zeker weten.

Chanel Les Beiges Eau de Teint

Een topper voor in de zomer; de Chanel Les Beiges Eau de Teint! Dit product is de grote zomerfoundation favoriet van BeautyJournaal uitgever Monique.

chanel foundation

Waterfresh tint, ook wel Eau de Teint genoemd, draag je als een onzichtbaar tweede huidje, en toch is het een foundation. De ultrafijne, waterachtige geltextuur is te danken aan een slimme mix van water en olie die zodanig met elkaar zijn vermengd dat ze geen emulsifier nodig hebben om samen te smelten. In de gelbasis zitten microfijne druppels met pigment die vrijkomen zodra je de gel met de bijbehorende kwast over de huid uitsmeert.

‘De sensatie van het aanbrengen is ook heerlijk, het is namelijk verkoelend! Zalig! En omdat je de koelte van het aanbrengen voelt, ervaar je ook waar je de ogenschijnlijk transparante gel al hebt aangebracht. Binnen enkele seconden zie je een hele zachte foundation glow op je huid verschijnen, die ook een mooie subtiele dekking geeft en een satijnglans. Ik ben er verslaafd aan. Zo mooi.’ zegt Monique.

De Sheer tint is verkrijgbaar is zes huidtinten en shop je nu met korting.

Dermalogica Rapid Reveal Peel

De Rapid Reveal Peel van Dermalogica is een krachtige exfoliant voor thuisgebruik die snel resultaat geeft zonder hersteltijd. Deze lichte, maar zeer effectieve peeling geeft een kickstart aan je celvernieuwing en verwijdert de dode huidcellen die voor een doffe huid zorgen. Onze Corine heeft hem getest!

dermalogica rapid reveal peel

De Rapid Reveal Peel bevat een mix van fytoactieve Alpha Hydroxyzuren (AHA’s) en melkzuur. Deze mix verweekt de celbruggetjes tussen de dode huidcellen, waardoor dofmakende dode huidcellen loslaten. Ook stimuleert deze mix van zuren de celvernieuwing zonder de huid uit te drogen.

Verder heeft Dermalogica de Rapid Reveal Peel verrijkt met:

Wanneer je op zoek bent naar een snel resultaat kun je kiezen voor een ‘kickstartfase’. Je start dan gedurende 3 opeenvolgende dagen (elke 1 dag 1 tube) met het gebruik van Rapid Reveal Peel. Na de derde dag kun je dan overgaan op het gebruik van 1 tube per week. In het pakket zitten 10 tubes in mooi etui.

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Een veelvoorkomend probleem is een droge huid. De oorzaken hiervan zijn gure weersomstandigheden, lage luchtvochtigheid ten gevolge van airconditioning of verwarming, frequent douchen en zeepgebruik. Onze natuurlijke bescherming hiertegen is de epidermis, de bovenste huidlaag met daarin een mix van vet (lipide) en eiwitten.

iconic elements

De talgklier draagt ook bij aan deze barrière; de gevormde talg zorgt als het ware voor een coating op onze huid en haren om onder andere vocht in je huid vast te houden. Echter vermindert onze eigen huidtalgproductie vanaf onze twintigste levensjaar met 23% per decade! We drogen dus langzaam uit.

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie.

Wat zit erin?

Iconic Elements Natural Moisturizer Crème pakt de droogheid op 3 verschillende wijzen in de huid aan.  De combinatie van glycerine, ceramide, squalane en een Iconic natuurlijke balsem zorgen ervoor dat het vocht in je huid blijft (occlusief), vocht aantrekt in de bovenste huidlaag (humectant) en de ruimte tussen de bovenste huidcellen opvult (emolliens). Deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat de huid langer gehydrateerd blijft zonder dat het zwaar aanvoelt.

shop

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty!

 

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook