Een gezonde huid van binnenuit en buitenaf!

06:00 - 03:36
luistertijd 06:00 - leestijd 03:36

Heb jij al een kijkje genomen in de BeautyJournaal shop? Je kunt hier sinds kort de favoriete producten van onze redactie bekijken én direct online kopen. De online etalage is ingericht met een aantal fijne merken die je al vaker op ons platform voorbij hebt zien komen. In deze reeks artikelen delen wij een aantal van deze producten met je. Ontbreekt er volgens jou nog een mooi merk of een speciaal product in de shop? Laat het ons dan zeker weten.

BAP Medical Skin Balance huidsupplement

Bap Medical SkinBalance is speciaal ontwikkeld om de huid, haar en nagels in balans te krijgen, én te houden. Door hydratatie van binnenuit te stimuleren en door het immuunsysteem van je lichaam en je huid te ondersteunen. Deze beide processen zijn belangrijk voor een gezonde huid.

Hyaluronzuur, B vitaminen, D en nog meer…

Skin Balance bevat laagmoleculair hyaluronzuur voor optimale huidhydratatie, paardenbloemwortel dat de reinigende werking van de lever ondersteunt, een combinatie van vitamine B2 en Biotine ter ondersteuning van de gezondheid van huid, haar en nagels. Vitamine D3 voor een gezonde celvernieuwing en het immuunsysteem, in samenhang met vitamine B2, kopersulfaat, jodium en selenium.

BAP Medical Skin Balance, de voordelen:

BAP Medical supplementen zijn geliefd bij huidtherapeuten en huidartsen.

 

Indeed Labs Eysilix II Serum oogcrème

Het Indeed Labs Eysilix II Serum is de favoriete oogcrème van onze schoonheidsspecialiste Su. De oogcrème is geformuleerd met essentiële peptiden, ceramiden, extracten en probiotica en is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rond de ogen. De crème helpt bij het verminderen van zwellingen, donkere cirkels, fijne lijntjes en kraaienpootjes en geeft een frisse, jeugdige blik.

eyesilix

‘Elke ochtend en avond breng ik één druppel met kloppende bewegingen aan tot aan de bovenkant van mijn oogkasten. De crème is superfijn, hij is makkelijk te doseren en trekt snel in. Het resultaat was na drie weken al zichtbaar, je ziet het voornamelijk in de afname van fijne lijntjes.

‘Ik vind de textuur ook prettig, hij is niet te vet en smeert heel lekker uit. Minpunten zijn er niet, nouja misschien eentje.. het laatste restje is er wat moeilijk uit te krijgen 😉 Maar he!’ zegt Su.

 

Davines Your Hair Assistant Blowdry Primer Spray

davines

Davines Blowdry Primer Anti-Humidity and Bodifying Tonic is verrukkelijk voor fijn haar. Het geeft een heel natuurlijke body en glans aan je haar. Bovendien verkort het de droogtijd van je haar met de styler. Je vernevelt het over handdoekdroog haar.

Monique is fan

BeautyJournaal’s Monique is dol op de haarproducten van Davines. Ze vertelt: ‘Alles wat geproduceerd wordt voor je haar is gewoon top!

‘De stylinglijn Your Hair Assistent met deze heerlijke blow dry mist, is zo handig in gebruik. Ik spray de blowdry mist over mijn vochtige haar, kam het door en fohn het droog. Mijn fijne haar krijgt een prachtige glans, blijft goed gedefinieerd (gaat niet pluizen bij vocht) en heeft een lichte hold die ik erg prettig vind.’

 

Silk’n Tightra

Op BeautyJournaal heb je al uitgebreid kunnen lezen over de Tightra van Silk’n. Het is een Ultrasound apparaat voor steviger bindweefsel. Bij urineverlies én bij vaginale huidverslapping. Odile heeft hem getest en schreef in haar review onder andere het volgende:

Na vier weken consequent testen merkte ik het volgende:

silkn tightra in mooie koffer

Ik schrijf deze review nu drie maanden later, en ik heb het idee dat mijn verzakking écht wat minder is geworden, en anders wel stabiel is gebleven. Ik voel én zie het.  Mijn zwakke plek voel ik niet meer. Voor mij een bewijs dat het weefsel daar steviger is geworden. Binnenkort ga ik naar mijn bekkenbodemfysiotherapeut om te vragen of zij ook verbetering ziet.

Je zou kunnen zeggen dat mijn vagina er beter uitziet, doordat de verzakking steeds minder zichtbaar wordt. Dat heeft een positieve uitwerking op onze intimiteit. En mijn man Lucas merkt ook zeker verschil. Niet alleen merkt hij dat ik me zekerder voel, maar hij merkt zelfs een fysiek verschil!

De behandeling is een ontspanningsmoment geworden

Ik vind het geen probleem om de behandeling te ondergaan. Inmiddels gebruik ik de hoogste stand en ook dat is nog steeds prettig. Het is een ontspanningsmoment geworden met een leesboek erbij, waar ik normaal mezelf de tijd niet voor gun. Silk’n adviseert om het aantal behandelingen te verminderen, nadat het hoofdbehandelingsprotocol is voltooid. Om het bereikte te effect te behouden, gebruik ik Tightra één keer per week.

Ik ben heel blij met de Silk’n Tightra!

 

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook