Terug naar de winkel
Guerlain Meteorites Base Perfecting Pearl Anti Dullness

Météorites Base van Guerlain is een superfijne basis onder je foundation of onder je dagcrème. Het geeft een delicate frisse gloed aan je huid.

Guerlain

Météorites Base van Guerlain is een superfijne make-upbasis als je teint wel wat satin glow kan gebruiken, een beetje frisheid. Onder je foundation maar ook onder je dagcrème als je verder geen make-up draagt.

Fris, egaliserend

De frisse geltextuur versmelt met de rozige parels en geeft de huid een plumpy finish. Een mix van absorberende poeders en polymeren neutraliseren een teveel aan talg en kleine huidoneffenheden worden optisch egaler gemaakt.

Mat en toch een zachte halo

De teint is duurzaam mat en egaal, en blijft zacht. Dankzij de technologie van de 'Poussière d'Etoiles', het diamantpoeder in de kogeltjes, wordt het licht in één richting weerkaatst, zodat het een stralende, maar tegelijk vervagende halo creëert.

Delicaat effect

De kracht van Guerlains prachtige Météorites producten is überhaupt de schitterende combinatie van veekleurige parelmoerpigmentjes die een fraaie lichtweerkaatsing op de huid geven, en een heel delicaat effect geven.

Must have!

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook