Weg met de fijne lijntjes!

05:12 - 03:07
luistertijd 05:12 - leestijd 03:07

Vandaag mag ik kennis maken met het Canadese huidverzorgingsmerk Indeed Labs. Dit merk werd in 2011 bekend met de award-winning nanoblur™, het eerste blurring product op de markt dat wetenschap gebruikte om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Na het succes van dit product heeft het merk nog meer innovatieve producten ontwikkeld. Ik ga er vandaag twee testen.

Wat claimt het merk?

Indeed Labs beweert alleen hoogwaardige en bewezen actieve ingrediënten te gebruiken in hun producten. Parabenen, parfum, ingrediënten van lage kwaliteit, misleidende claims en over-the-top reclames zul je bij dit merk niet tegenkomen. Het merk verwijdert alle onnodige elementen om je te kunnen geven wat je nodig hebt – een goed uitziende én goed aanvoelende huid voor een vriendelijke prijs.

Hydration Booster

De Hydration Booster is een hydraterend serum met hyaluronzuur. Mijn huid is licht vochtarm. Vooral nu de luchtvochtigheid lager is, voel ik mijn huid wat meer trekken. Normaal zou ik nu overstappen naar een vollere crème, maar ik ben benieuwd of deze booster voldoende vocht kan inbrengen. Dit serum bevat tevens aquaxyl wat mijn huidbarrière zou moeten versterken. Het toegevoegde niacinamide houdt beter vocht vast op langer termijn.

serum

Dit product is goed aanvullend te gebruiken met de rest van je huidverzorgingsproducten. Ik gebruik het serum dan ook onder mijn crème. Doordat mijn huid een te kort aan vocht heeft zie ik de eerste fijne lijntjes al ontstaan, zeker bij het lachen en wanneer ik foundation op heb. Ik verwacht dat dit minder zal worden en hoop dat mijn huid wat gladder wordt.

Mengen met dagcrème

Met het pipetje is het serum heel makkelijk te doseren. Ik heb eerst drie druppels aangebracht op mijn huid en heb daarna mijn crème gebruikt. Je kan het serum ook direct mengen met je dagcrème of met je foundation. Dat laatste heb ik niet geprobeerd.

pipetje

Comfort en hydratatie

Het serum trekt snel in en geeft direct comfort aan de huid. Het product ondersteunt de huid wanneer je net wat meer hydratatie nodig hebt. Mijn huid voelt lekker zacht aan en ziet er fris uit. Ik vind de Hydration Booster heel fijn in gebruik, maar de geur vind ik apart. Het is niet onaangenaam maar het is ook zeker geen lekkere geursensatie.

Shop de Hydration Booster hier online

 

Eysilix II Serum

Het Eysilix II Serum is een geactualiseerde versie van de populaire oogcrème van Indeed Labs die de probleemgebieden rond de ogen aanpakt. Door korte nachten heb ik wat donkere kringen rond mijn ogen, vocht hoopt zich op en bij het lachen zie je fijne lijntjes. Meer en langer slapen is voor mij de beste oplossing, maar in de tussentijd kan de huid rondom mijn ogen wel wat extra hulp gebruiken.

indeed labs

De oogcrème is geformuleerd met essentiële peptiden, ceramiden, extracten en probiotica en is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rond de ogen. De crème zou zwellingen, donkere cirkels, fijne lijntjes en kraaienpootjes moeten verminderen. Ik ben benieuwd of deze oogcrème mij een frisse, jeugdige blik gaat geven.

eyesilix

Afname fijne lijntjes

Elke ochtend en avond breng ik één druppel met kloppende bewegingen aan tot aan de bovenkant van mijn oogkasten. De crème is superfijn, hij is makkelijk te doseren en trekt snel in. Het resultaat was na drie weken al zichtbaar, je ziet het voornamelijk in de afname van fijne lijntjes. Ik vind de textuur ook prettig, hij is niet te vet en smeert heel lekker uit. Minpunten zijn er niet, nouja misschien eentje.. het laatste restje is er wat moeilijk uit te krijgen 😉

Shop het oogserum hier online

 

Mijn eindoordeel

Ik ben aangenaam verrast door de producten van Indeed Labs. Zowel het serum als de oogcrème zijn fijn in gebruik. De texturen smeren lekker uit en trekken goed de huid in. Mijn huid is gevoed en straalt, het ziet er fris uit. De fijne lijntjes rondom mijn ogen zijn zelfs vermindert. Ik raad je deze producten dan ook zeker aan.

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook