Gemaakt met farmaceutische precisie, gebaseerd op wetenschappelijk bewijs

04:06 - 02:27
luistertijd 04:06 - leestijd 02:27

Hoe ouder je wordt, of wanneer je door omstandigheden niet in goede conditie bent, hoe minder snel je cellen zich vernieuwen. En dat zie je aan je huid. Die verliest haar gezonde, subtiele glans. Rimpeltjes worden prominenter zichtbaar en je poriën lijken ook groter te worden. Er kunnen ook andere huidklachten ontstaan, zoals onzuiverheden, droogte of een vlekkerige huid.

Suppletie als aanvulling

Goede huidverzorgingsproducten kunnen het verschil maken, maar ze hebben hulp nodig. Het is belangrijk je huid ook van binnenuit te ondersteunen. Met voeding, en als aanvulling daarop met de beste huidsupplementen.

bap medical

Twee varianten: SkinBalance en SkinRecovery

BAP Medical heeft twee huidsupplementen ontwikkeld van het hoogste niveau: SkinBalance en SkinRecovery. SkinBalance voor het gezond houden van de huid, en SkinRecovery voor intensief herstel na bijv. medische behandelingen of als de huid om welke reden dan ook veel te lijden heeft (gehad). Beide producten bevatten ingrediënten in de hoogst haalbare kwaliteit, in de meest optimale samenstelling en in de best opneembare vorm met de huid als eindbestemming

Shop Skin Balance hier online

 

Expert in de kwetsbare huidbarrière

BAP Medcial ontwikkelt al vele jaren producten voor behandeling van een verstoorde huidbarrière. Denk hierbij aan operatie- en brandwonden, littekens, maar ook de huid na bijvoorbeeld laserbehandelingen of (zon)verbranding.

Het was een logische stap om de huid te helpen met krachtige voedingsstoffen, speciaal geselecteerd om die onderste huidlagen via de bloedsomloop goed te kunnen bereiken.

skin balance

Wat SkinBalance voor je huid doet

In dit artikel vertellen we je alles over SkinBalance. Het is speciaal ontwikkeld om de huid in balans te krijgen, én te houden. Door hydratatie van binnenuit te stimuleren en door het immuunsysteem van je lichaam en je huid te ondersteunen. Deze beide processen zijn belangrijk voor een gezonde huid.

Shop Skin Balance hier online

 

Hyaluronzuur, B vitaminen, D en nog meer…

SkinBalance bevat laagmoleculair hyaluronzuur voor optimale huidhydratatie, paardenbloemwortel dat de reinigende werking van de lever ondersteunt, een combinatie van vitamine B2 en Biotine ter ondersteuning van de gezondheid van huid, haar en nagels. Vitamine D3 voor een gezonde celvernieuwing en het immuunsysteem, in samenhang met vitamine B2, kopersulfaat, jodium en selenium.

supplementen

 

Positief beoordeeld door de European Food Safety Authority

Een wetenschappelijk panel van EFSA (European Food Safety Authority, geeft onafhankelijke adviezen voor voedselveiligheid), heeft een positieve beoordeling gepubliceerd over het gegarandeerde (bewezen) nut van de vitaminen en mineralen die wij gebruiken. Goed om te weten is dat de stoffen verwerkt zijn in vegetarische capsules, niet in tabletten. Het voordeel hiervan is dat we de puurst mogelijke ingrediënten kunnen gebruiken en de benodigde toevoegingen kunnen minimaliseren.

SkinBalance mag (ook) tijdens de zwangerschap en lactatieperiode worden gebruikt.

skin balance

BAP Medical Skinbalance, de voordelen:

Shop Skin Balance hier online

 

Lees ook alles op BeautyJournaal over de speciale Skin Recovery supplementen om de huid te herstellen na cosmetische en/of medische behandelingen.

 

Lees ook