Van schitterende kerst make-up tot skin boosters en maskers uit Korea

05:51 - 03:30
luistertijd 05:51 - leestijd 03:30

HEMA Budget tip: Doe je beauty kerstinkopen dit jaar bij HEMA

HEMA Beauty heeft een aantal interessante beauty introducties deze winter. Van schitterende kerstcollecties tot nieuwe producten die blijvend zijn in het assortiment. Uitstekende producten met een vriendelijk prijskaartje. Zodat jij je salaris kunt uitsparen voor kerstborrels en -etentjes.

Kerstcollectie 2018 | Iridescent Nude

De iridescent nude kerstcollectie van HEMA bevat sprekende kleuren en opvallende glitters. Perfect voor de feestdagen, maar ook prachtig als aanloop naar het voorjaar!

De collectie bevat drie verschillende lipsticks in de kleuren rood, roze en goud. Elke lipstick heeft een bijpassende lipliner. Door je lippen te omlijnen voor het aanbrengen van lipstick worden je lippen optisch vergroot.

HEMA Nude LipstickHet iridescent eyeshadow palette heeft 12 nude kleuren met mat, shiny en metallic finishes.

Shop hier online

 

HEMA Nude Palette

De cushion blender geeft je wangen een gezonde tint zonder het gebruik van een kwast. En inclusief spiegeltje, dus handig voor onderweg.

Shop hier online

 

HEMA Nude Blush Shop hier online

 

Kerstcollectie 2018 | Dark Wonder

De Dark Wonder kerstcollectie van HEMA is geïnspireerd op de donkere trendkleuren van deze winter. Met deze collectie van HEMA creëer je gemakkelijk een intense make-up look.

De collectie bestaat uit eyeliners en nagellakjes met een metallic finish in donkergroen en -blauw.

HEMA Dark Wonder Nagellak

HEMA Dark Wonder Eyeliner

Lipgloss in drie kleuren, jelly highlighters in brons en gold en een eye & face palette.

Shop hier online

 

HEMA Dark Wonder LipglossDe sofabox is een groter palette voor je ogen en gezicht met wél 20 oogschaduws.

Shop hier online

 

HEMA Dark Wonder

Shop hier online

 

Skin Boosters

Skin boosters zijn serums die je kan mengen met je dagcrème of net als elk ander serum direct op je huid aanbrengen. Er zijn drie verschillende skin boosters verkrijgbaar: vitamine C, detox en hydraterend.

https://tc.tradetracker.net/?c=25436&m=12&a=54895&u=%2Fhydraterende-booster-17890102.html

HEMA booster

Voor net dat beetje extra glow tijdens het kerstdiner. Of juist om je huid een oppepper te geven na een veel te gezellige kerstborrel en bijbehorend kort nachtje.

Shop de Skinboosters hier online

 

Facial Cleansing System

Een elektrische borstel waarmee je het gezicht zowel diep als zacht kan reinigen. Het systeem komt met twee borstelkoppen. Een zachte borstelkop voor het dagelijks reinigen van de huid en een siliconenborstelkop voor het zachtjes reinigen van de gevoelige huid.

HEMA facial cleansing system

Ook beschikt het facial cleansing systeem over een rood foton LED-licht. Dit licht stimuleert de huidcellen waardoor collageen wordt aangemaakt wat een verstevigende werking heeft op de huid. De huid krijgt een gladdere uitstraling en tekenen van huidveroudering worden minder zichtbaar.

Shop de cleansing brush hier online

 

K-Beauty gezichtsmaskers uit Korea

De HEMA K-Beauty lijn bestaat uit 13 gezichtsmaskers gebaseerd op de Koreaanse beauty trends. Koreaanse beauty trends (K-beauty) verspreiden zich in een razend tempo over de rest van de wereld. En dat is niet zo gek, de Koreaanse beauty industrie gebruikt veel moderne en innovatieve technieken in hun ontwikkelingen.

HEMA K-beautyKoreanen volgen tot wel 10 verschillende stappen tijdens hun dagelijkse gezichtsverzorgingsregime. Sheet en peel-off maskers spelen hierin een belangrijke rol. Alles om een prachtige egale en stralende huid te bereiken.

Shop de maskers hier online

HEMA K-beauty

Shop de maskers hier online

 

HEMA parfums

HEMA introduceert vier nieuwe parfums, waarvan één limited edition voor de feestdagen. Lees hier een review van Maxim over hoe lekker HEMA parfums zijn.

Pink Floral (romantisch fruitig en bloemig):

HEMA parfum

Amber Sky (frisse bloemige citrus geur):

Shop HEMA parfums hier online

 

HEMA parfum

Night Line (moderne oriëntaalse bloemige geur):

Shop HEMA parfums hier online

 

HEMA parfumDe limited edition heet After Glow en heeft een zoete en ‘zware’ geur. Dit komt door de vanille en nootmuskaat:

HEMA parfum

Shop HEMA parfums hier online

 

Lees ook al deze HEMA reviews op BeautyJournaal:

Lees ook