Vier uitstekende geuren voor jonge meiden – lekker fris

04:52 - 02:55
luistertijd 04:52 - leestijd 02:55

Hema parfum
hema3HEMA, de plek waar drie Nederlandse kwaliteiten bij elkaar komen: eenvoud, degelijkheid en zuinigheid. Alledaagse producten van goede kwaliteit voor een lage prijs, dat zijn wij van HEMA gewend. En nu voegt deze winkelketen ook een parfum toe aan het assortiment. Een luxe product tussen de dagelijkse boodschappen?!

Verlengstuk van je gemoedstoestand

HEMA presenteert de parfumlijn als een verlengstuk van je gemoedstoestand. Het bestaat uit vijf geuren waaruit je per dag iets kunt kiezen wat bij je stemming past.

Hoe voel je vandaag? Krachtig? Energiek? Dromerig? Verbazingwekkend? Passievol?  Of misschien heb je juist de kracht van één van de bovengenoemde kwaliteiten nodig? Met HEMA parfums kun je je stemming van het moment verlengen of aanvullen.

Shop Hema parfum hier online

 

Eenvoud plus typische HEMA kleuren

De geuren zijn gepresenteerd in een simpel doorzichtig glazen flacon met een doorzichtig plastic dopje. Eenvoud als één van de kernkwaliteiten van HEMA. En op de doosjes zie ik weer de typische HEMA kleuren terug. Elke geur is voorzien van een klein boekje met een korte beschrijving van alle parfums.

En de geuren zelf lijken ontleend te zijn van de populaire parfumthema’s. Ze zijn aangenaam, modern en niet al te zwaar. En hoe ruiken ze? Vijf dagen lang stem ik mijn gemoedstoestand af met de parfums van HEMA. De meeste geuren houden niet lang vol op mijn huid, maar gezien de lage prijs vind ik het geen probleem. Ik moet gewoon vaker bijspuiten.

Simply Marvelous

Volgens HEMA: een verleidelijke touch of glamour met patchouli, jasmijn en mandarijn voor dames om een heerlijke indruk achter te laten.

Volgens mij: een donkere bloemengeur met de gourmandachtige accenten. Patchouli balanceert hier tussen de bittere noot van donkere chocola en zoete vanille. En mandarijn voorkomt dat de geur te zwaar of verstikkend wordt.

Verder vind ik het feestelijk en verrassend. Voor dames? Ja, dat is het zeker, maar ook mannen die van gourmand geuren houden, kunnen deze proberen.

Shop Hema parfum hier online

 

hema6

Een beetje passie voeren met Passionate

Volgens HEMA: verleidelijke en uitgebalanceerde combinatie van bloemen en donker hout. Een pure verleiding voor een zelfverzekerde en passievolle vrouw.

Volgens mij: een spel der contrasten, een krachtig begin met een pittige peperakkoord ontmoet een zoete verzoening van een pastelzachte roos op een lichtpoederige achtergrond. Vrouwelijk en romantisch.

Shop Hema parfum hier online

 

Het is een dromerige dag vandaag… Dreamy

Volgens HEMA: een wandeling door de bloementuin met de zachte geur van witte bloemen, hints van roos en viooltje en een vleugje van vanille en sandelhout.

Volgens mij: inderdaad, een herkenbaar thema van witte bloemen. Met de frisse groene noten van hyacint in de top en een zuurtje van groene perzik. En in de basis aangevuld met de lekkere noten van karamel en suikerspin. Een mooi balans tussen fris en zoet.  Zacht, onbezorgd en ook dromerig. Meer een damesgeur.

hema7

Vandaag voel ik me… Energetic

Volgens HEMA: fris als een voorjaarsbriesje met limoen, witte musk en hout. Voor mannen en vrouwen.

Volgens mij: een voorbeeld van de moderne eau de cologne in de richting van Thierry Mugler’s cologne. Modern, fris en opwekkend met de geur van een sappig limoen als hoofdthema. Een frisse groene citrusgeur met een bittertje van het witte vruchtenvlees en zachte zoete accenten in de basis. Voor mannen en vrouwen.

Shop Hema parfum hier online

 

maxim-282x300Ik voel me Strong

Volgens HEMA: Stoere citrus, bladgroen en een krachtige noot van jeneverbes op een houtige basis. Voor mannen en vrouwen. Krachtig, maar toch comfortabel.

Volgens mij: Een beetje cliché-achtige stoere mannengeur met frisse citrus en koele kruiden verlengd door transparante houtnoten en eikenmos. Metaalachtige scherpte maakt het inderdaad stoer en gewaagd.

Alle parfum zijn verkrijgbaar in 50ml. De vijf gemoedstoestand thema’s zijn ook verkrijgbaar in vorm van een bodylotion en een shower foam.

Shop Hema parfum hier online

 

Lees ook