Vooral de teintproducten zijn heerlijk om mee te werken

02:42 - 01:37
luistertijd 02:42 - leestijd 01:37

Je kunt er niet meer omheen: minerale make-up. Het is aan een ware opmars bezig, hoewel nog altijd in een niche van de markt. Maar make-up gebruiksters zijn toe aan iets nieuws, iets fris, iets wat gezondheid wasemt, dat je huid niet te zwaar belast, dat mooi en toch ook natuurlijk is. Nature is hot….wereldwijd. Chemie gebaseerd op de petrochemische industrie heeft haar langste tijd gehad. Ik weet dat al een tijdje. Ik weet ook dat de industrie jacht maakt op moleculair biologen voor haar laboratoria, omdat plantkunde ruling is, en aardolie niet meer.

Minerale make-up rules, en je hebt er in 2016 ook al drie keer op fijne wijze kennis mee kunnen maken, en ik weet dat er meer aankomt in 2017!

Jane Iredale

Met het mooie minerale make-up merk Jane Iredale maakten we aan het begin van de zomer in 2016 leuke 1 minute make-upfilmpjes. Lees alles erover in dit verslag.  Het mooie inderdaad van minerale make-up is dat je binnen no time effect hebt, vanwege de goede dekking en het veelzijdige kleurgebruik voor de verschillende gezichtsdelen. Bekijk hier de tutorial met onze Corine:

Miss W

Enlight1-7

Hoe hebben we genoten van de de nieuwe make-up uit Frankrijk van Miss W! Ons testteam ging er uitgebreid mee aan de slag. Bekijk hier het leuke verslag nog eens. Miss W shop je hier online.

Luka

Homepage Luka Sabine

Gecharmeerd zijn we ook van de minerale make-up Luka, van de Amerikaanse Catherina Lugo. Sabine heeft de fijne producten gereviewed en ze zelfs uitgeroepen tot haar favoriete gesteste producten van het jaar!

En Monique is met Catherina en shopeigenaar Eva Wisse van Freshwater Valley in september 2016 naar het strand gegaan om een leuke film  (bekijk hier alle gebruikte producten) met Luka make-up te maken.

Shop de producten hier online.

Pascaud minerale make-up

IMG_1955

Eind vorig jaar mocht ik kennis maken met de minerale make-up van Pascaud. Mardge Pascaud heeft de afgelopen jaren diverse experimenten met minerale make-upmerken gedaan, en uiteindelijk besloot ze haar eigen lijn in de markt te zetten, puur op minerale poederbasis.

Het zijn prachtige intense kleuren. De teintpoeders zijn matterend maar krijgen een mooie glow als je ze af sprayt met een hydrating mist en bovendien houdt de make-up vele uren lang, zoals het hoort met mineralen. Bekijk hier ook een filmpje dat ik maakte met de trainster van de make-up.

Shop de producten hier online.

FullSizeRender-3

Lees ook