Stralend effect in een split-second!

01:22 - 00:49
luistertijd 01:22 - leestijd 00:49

Jane Iredale 1 minute make-up

Zo leuk om eens te ervaren hoe je echt supersnel een fijn make-upje kunt aanbrengen bij je zelf, als kick start of your day! Make-upartist Inge van de Scheur maakte zowel mij als redactie coordinator Corine op met de prachtige minerale producten van Jane Iredale.

Het fijne van minerale make-up is dat je er gelaagd mee kan werken. Een enkele stroke voor een transparant effect, en meerdere laagjes voor meer dekking. En je zal altijd een fijne glow op je gezicht krijgen, want dat is nu eenmaal mineraal eigen. Ook heerlijk voor de gevoelige huidjes, maar dat wist je al he.

Bekijk hier de look die Inge met Corine maakte:

Voor Corine gebruikte Inge de volgende producten (bekijk ze hier online):

 

 

Bekijk hier de look die Inge maakte met Monique:

Voor Monique gebruikte Inge de volgende producten (bekijk ze hier online):

 

 

Ga hier naar de website van Jane Iredale voor al die fantastische producten!

Lees ook