Lippen Make-up Natuurlijk 100% Ogen Teint Wenkbrauwen

Jane Iredale 1 minute make-up voor Corine en Monique

Redactie, Monique
Geschreven door Redactie, Monique

Stralend effect in een split-second!

Jane Iredale 1 minute make-up

Zo leuk om eens te ervaren hoe je echt supersnel een fijn make-upje kunt aanbrengen bij je zelf, als kick start of your day! Make-upartist Inge van de Scheur maakte zowel mij als redactie coordinator Corine op met de prachtige minerale producten van Jane Iredale.

inge monique en corine na

Het fijne van minerale make-up is dat je er gelaagd mee kan werken. Een enkele stroke voor een transparant effect, en meerdere laagjes voor meer dekking. En je zal altijd een fijne glow op je gezicht krijgen, want dat is nu eenmaal mineraal eigen. Ook heerlijk voor de gevoelige huidjes, maar dat wist je al he.

Bekijk hier de look die Inge met Corine maakte:

Voor Corine gebruikte Inge de volgende producten (bekijk ze hier online):playon lip by jane iredale

 

 

Bekijk hier de look die Inge maakte met Monique:

Voor Monique gebruikte Inge de volgende producten (bekijk ze hier online):Active Light concealer en highlight Jane Iredale

 

 

close up monique na

Ga hier naar de website van Jane Iredale voor al die fantastische producten!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.