Voor haar- en hoofdhuid bescherming in de zon!

01:03 - 00:38
luistertijd 01:03 - leestijd 00:38

Kerastase Soleil CC creme

Een CC creme voor het haar? Jazeker, naast je huid is je haar ook kwetsbaarder bij blootstelling aan UV-licht. Verzorg daarom je lokken met de nieuwe Soleil CC Creme van Kérastase.

De correctie creme beschermt het haar volledig. De effecten van UV-straling, chloor- en zeewater tasten het haar minder aan. Het haar wordt ook lekker gevoed dankzij de formule van lijnzaadolie en saffoerolie. Deze twee fijne oliën laten het haar ook nog eens mooie glanzen. Het is ook een uitstekende bescherming voor je gevoelige hoofdhuid.

Het gebruik

De Soleil CC Creme is zowel op nat als droog haar aan te brengen. Handig, want zo kun je na een verfrissende douche of na een duik in de zee/het zwembad meteen het product aanbrengen. Ook kan het gebruikt worden als voeding na het wassen van het haar.

Beste Shopdeal! Shop deze creme hier online met korting.

 

Leestip: reviews van geteste producten: haarbeschermende serums.

Lees ook