Maria Nila, Collistar, ghd, Sebastian Professional

06:16 - 03:45
luistertijd 06:16 - leestijd 03:45

Je haar(was)routine kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Van producten voor een schone hoofdhuid en verzorging voor droge punten tot hittebescherming en innovatieve stylingstools. In dit artikel lees je meer over de nieuwste lanceringen op het gebied van haarverzorging en styling!

Maria Nila Purifying Cleanse Shampoo

De Purifying Cleanse Shampoo van Maria Nila revitaliseert en reset het haar onmiddellijk, waardoor het klaar is voor verdere behandelingen. Deze diep reinigende shampoo verwijdert resten van zowel de hoofdhuid als de haarlengtes. Met een pH-waarde van 8-9 is deze shampoo ideaal voor wanneer er een grondige reiniging nodig is.

De shampoo is geschikt voor alle haartypes. Omdat het zo’n intens reinigende shampoo is, wordt aanbevolen de shampoo om elke acht wasbeurten te gebruiken.

De shampoo is verrijkt met exfoliërende bestanddelen en is vrij van sulfaten en siliconen. De essentiële ingrediënten omvatten AHA-zuren, die dienen als een zacht exfoliërend component. Hydratatie wordt hierdoor bevorderd en de vochtbalans wordt hersteld, wat resulteert in een schone en goed uitgebalanceerde hoofdhuid. 

Aloë Vera-extract biedt een kalmerend en verzachtend effect, waardoor irritatie en jeuk op de hoofdhuid verminderen. Pepermuntextract fungeert als een milde verkoelende stof voor een verfrissend effect. Verder heeft dit product een frisse en fruitige geur met tonen van abrikoos en perzik, evenals een vleugje muskus en fresia. 

Maria Nila producten zijn 100% veganistisch en diervriendelijk. Geproduceerd in Zweden met aandacht voor gezonde werkomstandigheden en hoogwaardige ingrediënten en milieuvriendelijke verpakkingen.

Collistar Attivi Purri Hair

Vanuit de unieke en onderscheidende filosofie van Collistar’s Attivi Puri is nu Attivi Puri Hair ontstaan. Deze pure en essentiële innovatie speelt in op de behoeften van de hoofdhuid en het haar door alleen te bieden wat nodig is, niets meer, niets minder.

Attivi Puri Hair is in feite de eerste haarlijn van Collistar die oplossingen op maat biedt door middel van essentiële formules. Zo ontstaat een gepersonaliseerde routine met professionele resultaten: Zes attivi puri-moleculen (fytokeratine, collageen, vitamine C, hyaluronzuur, niacinamide en peptiden) met maximale doeltreffendheid en verdraagzaamheid om de beste versie van het haar te krijgen!

De verschillende lijnen bestaan uit (droog)shampoos, conditioners, maskers, serums en aanvullende herstellende behandelingen. 

ghd chronos

De ghd chronos is voorzien van de nieuwste innovaties op het gebied van beauty-tech en is de meest geavanceerde styler van ghd, dankzij de baanbrekende HD motion responsive technologie voor ultieme prestaties en stylingsnelheid. 

Het resultaat is een 3x snellere styling en tot 85% meer glans, 2x minder pluishaar en tot 3x meer bescherming tegen afbreken.

De HD motion-responsive technologie maakt gebruik van een intelligent algoritme dat de gebruikswijze van de tool identificeert, om de warmte- en vermogensafgifte te optimaliseren voor ultieme prestaties. Deze technologie herkent de stylingbewegingen van de gebruiker en reageert daarop door de juiste hoeveelheid stroom naar de platen te voeren om de optimale temperatuur van 185°C te handhaven voor een nieuw, hoger niveau van precisie. 

Een betere consistentie van de temperatuur zorgt voor superieure resultaten. Of je nu steilt of krult, snel of langzaam werkt, kleine of grote haarlokken neemt, met de ghd chronos creëer je high-definition styles met slechts één beweging.

ghd bodyguard heat protection

Style vol vertrouwen met warmte, zonder angst voor beschadiging, met de onlangs uitgebreide ghd bodyguard heat protection lijn, afgestemd op jouw haartype. Alle producten bieden een onzichtbare en lichtgewicht beschermingslaag tussen het haar en warmtestyling dankzij het ghd heat protection syteem. Vanaf nu zijn de producten ook geformuleerd voor gekleurd haar en fijn haar.

Sebastian Professional Limited Edition No. Breaker en Dark Oil

Sebastian Professional viert zijn 50e verjaardag met een nieuwe limited edition samenwerking! De samenwerking met NYC-artiest en creatief icoon Mira Mariah brengt ons nu twee limited producten; de No.Breaker en de Dark Oil. 

Mira staat bekend om haar ultracoole mode-illustraties en klassieke kunsttechnieken. Ze heeft een signatture stijl ontwikkeld die haar tot een socialmediasensatie heeft gemaakt. Mira heeft de vrije teugels gekregen om de ontwerpen van de twee iconische producten van Sebastian te vernieuwen. 

Voor de No. Breaker werd ze geïnspireerd door het veranderen van de structuur van de haarbruggen. Die haarbruggen herinnerde haar aan de manier waarop zij sterrenbeelden weergeeft. Het ontwerp laat dan ook onze verbinding zien en hoe wij allemaal samen worden gebracht, terwijl we zo gigantisch van elkaar verschillen.

Het ontwerp achter de Dark Oil is daarentegen geïnspireerd op de lichtgewicht styling-olie die het haar glad, glanzend en geurig maakt. Dat wordt gereflecteerd door de lange, doorlopende lijn op de verpakking. Dit ontwerp laat verschillende identiteiten en texturen zien, ze worden allemaal op dezelfde manier gepresenteerd. 

Deze bestselling producten van Sebastian in een nieuw, limited jasje zijn natuurlijk fantastisch om cadeau te doen (of lekker voor jezelf te kopen). 

Lees ook