Bloemig en houtachtig…

01:20 - 00:48
luistertijd 01:20 - leestijd 00:48

Calvin Klein levert weer een nieuw parfum af. Downtown is een zachte, bloemige, houtachtige geur voor haar. Een origineel, modern en echt parfum mét een onverwachte twist als we Calvin Klein mogen geloven. Een vrouwelijke en sensuele geur met actrice Rooney Mara als gezicht. Voor de campagne schoot het team van Calvin Klein een korte film in hartje New York.

De geur opent met een heldere topnoot van Italiaanse sukadecitroen en Tunesisch neroli. Het hart bestaat uit een contrast van peperkorrels, besprenkeld over viooltjesbladeren en gardeniabloemblaadjes is verder te lezen in het persdocument. De basis is Texaans cederhout met een vleugje wierook, vetiver en fluweelwarme muskus.

Downtown komt in een lichtroze flacon met zilverkleurige dop en straalt volgens Calvin Klein “individualiteit en uniekheid uit”. Downtown is verkrijgbaar in een parfum spray (30ml), (50ml) of (90ml) en in een bodywash ( 200ml) en bodylotion ( 200ml).

Bestel hier met fikse korting:
[bestelbutton url=”http://ad.zanox.com/ppc/?25082188C1083803586&ulp=/zoek-op-merk/calvin-klein/downtown/calvin-klein-downtown-30-ml-eau-de-parfum-spray”]

http://youtu.be/_0JMFIVzo9c

Lees ook:

Lees ook