Elegant en rebels..

02:12 - 01:19
luistertijd 02:12 - leestijd 01:19

 Net als voorgaande jaren heeft ook dit jaar Estée Lauder de beauty look van Anthony Vaccarello gesponsord. Anthony showde zijn fall collectie tijdens de Fashion week in Parijs. Creative Makeup Director Tom Pecheux creeërde de beautylook. Hij stuurde tijdens deze show een team van 12 makeup artists aan, om de modellen te voorzien van een prachtige beauty look.     

Tom Pecheux met model en Estée Lauders woordvoerster Liu Wen.

De Parasienne

Tom liet zich inspireren door de Parijse vrouw. “De Parijse vrouw is erg vrouwelijk, toch gedurfd. Ik voeg daar een vleugje van mannelijkheid en een metallic aan toe. Voor de nagels wilde ik met de kleuren wijnrood en zilver de femme fatale oproepen,” aldus Tom. De kleuren van de beautylook vloeien mooi over in de collectie van Anthony. Zijn fall collectie is gewaagd, grafisch en heeft een sterke statement van zwart en wit.

“Ik creëerde een monochromatische make-up look met een sterke focus op de lippen, met een diepe bordeaux kleur. Dit liet ik ook weer terugkomen op de oogleden, voor moody ogen. Deze intense kleur is erg opvallend tegen de perfecte matte huid, die bleek en doorzichtig eruitziet,” aldus Tom.

Manicurist Christina Conrad brengt hier de nieuwste Pure Color Vivid Shine aan. Een vleugje metallic met wijnrood. Een Femme fatale look voor de nagels. De kleuren die gebruikt zijn om deze look te creëren zijn Bittersweet, Fallen Angel and Smoked Chrome. (€20,-) Nu te koop.

 

[bestelbutton url=”http://ad.zanox.com/ppc/?25149566C794287226&ulp=/action/ViewParametricSearch-Browse?chl=1&fh_refview=lister&fh_refpath=facet_119&fh_reffacet=make_up_estee&fh_location=%2f%2fcatalog01%2fnl_NL%2fcategories%3C%7bcatalog01_40%7d%2fbrand%3E%7best_e_lauder%7d%2fmake_up_estee%3E%7bnagellak%7d’]

 

Lees ook:

 

Lees ook