Egaal en gezond!

03:23 - 02:02
luistertijd 03:23 - leestijd 02:02

fushion beauty tinted daycremeFusion Beauty Prime Results Tinted Moisturizer

Ik ben er dol op om mijn gezicht een extra kleurtje te geven. Bronzing powder gebruik ik bijna elke dag. Meestal gebruik ik foundation, maar, vooral als het mooier weer wordt, geef ik de voorkeur aan een getinte dagcrème. Het geeft een natuurlijker effect en voelt lichter aan, foundation is toch dekkender.  Van Fusion Beauty had ik al de XL lipgloss, een nachtverzorging die ervoor zorgt dat je lippen op termijn voller worden. Dit werkt bij mij overigens echt! Nu is het tijd voor de Tinted Moisturizer.

De verpakking en de beloftes

De tinted moisturizer wordt geleverd in een 50ml tube met pompflacon, erg prettig en hygiënisch. Zo kun je goed doseren en had ik zeker niet het probleem dat ik meteen te veel crème aan mijn vingers kreeg.

De crème belooft een lichte dekking en een natuurlijke finish. De luchtige textuur, met ingebouwde primer, egaliseert de huidtextuur en verdoezelt vlekjes en lijntjes. De poriën worden zichtbaar verfijnd. Dit komt door het Rosa Multiflora Fruit Extract. Het ingrediënt  Saliporene-8 verhoogt het vochtgehalte in de huid. Daarnaast beschermt de SPF 15 tegen vroegtijdige veroudering van de zon.

Ingrediënten en werking

Saliporene-8: verhoogt het vochtgehalte in de huid. Rose bud active: reduceert de grove poriën. Tetrapeptiden Vitamine A, C, E, groene en witte thee extracten: anti-oxidanten. Glycerine.

Het gebruik

Ik heb de kleur Sand getest, deze is echt perfect voor mijn eigen teint. Er zijn 4 verschillende kleuren verkrijgbaar, in volgorde van licht naar donkerder: Ivory, Sand, Golden Beige, Caramel. De crème ruikt fris en fruitig, zowel op de tube als op de huid. Dit vind ik persoonlijk erg fijn ( de geur geeft mij een zomers, blij en schoon gevoel). De tinted moisturizer voelt prettig aan, het laat maar een heel dun laagje achter op je vingers. Het is een hele lichte, luchtige crème die makkelijk uitsmeert. Tijdens het aanbrengen wordt de crème meteen voor mijn gevoel poederachtig en voelt aan als zijde. Direct na het aanbrengen voelt het product hydraterend aan en een heel klein beetje vettig , maar dit is te vergelijken met voor mij de ideale dagcrème. Dit gevoel blijft op mijn huid, het verandert niet na bijvoorbeeld een half uur. De crème geeft een lichte dekking en oogt natuurlijk. Het is een perfecte crème om daarna bv bronzing powder op aan te brengen, de poeder veegt goed uit omdat de crème zelf zo luchtig is. Het blijft gedurende de dag goed zitten.

portretMijn conclusie

De tinted moisturizer is perfect als je niet van foundation houdt, maar toch graag een egale en gezonde en mooie look wilt. De huid voelt gehydrateerd en straalt. Ik zou dit product ook absoluut zelf kopen. Fusion Beauty zegt een colorceutical te zijn:  make-up producten die de voordelen van decoratieve make up bieden samen met de verzorgende resultaten van high tech verzorging. Na het gebruik van deze moisturizer en al eerder de Lip Fusion XL kan ik zeggen dat het voor deze producten zeker geldt!

Lees ook