Ook onze nagels moeten eraan geloven...

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

Na de overkill aan BB creams en zelfs aan CC creams is het nu de beurt aan de BB producten voor andere lichaamsdelen, zoals je nagels! L’Oréal verrast ons als eerste met de La Manicure BB Perfect Beautifier nagellak, een lak met – uiteraard – een subtiel tintje die je nagels verzorgen, versterken, beschermen en er ook nog eens gezond uit laat zien direct na het lakken. Dat klinkt ons natuurlijk als muziek in de oren.

L’Oréal meldt dat de nagellak de nagels op vijf manieren verzorgt: de lak maakt het nageloppervlak glad, laat de natuurlijke kleur opleven, zorgt voor een gelijkmatig nagelbed en versterkt en beschermt de nagels.

Hoe te gebruiken?

Lak je nagels met de BB Perfect Beautyfier zoals je ook doet met een normale nagellak. Laat even drogen en breng vervolgens een tweede laag aan. Wil je extra mooie nagels, dan raadt L’Oréal The French Manicure Liner aan die je nagels van een wit randje voorziet.

Het wachten is op een CC cream voor op je nagels…

Lees ook:

Lees ook