Volle en jeugdige lippen met een perzikglans!

02:12 - 01:19
luistertijd 02:12 - leestijd 01:19

Volle, zachte, perzikkleurige lippen is het schoonheidsideaal en ultieme verleidingsmiddel van iedere vrouw. Maar naast een stralende lach is het ook van belang de lippen te van binnen uit te verzorgen en te beschermen voor schade van buiten af. Speciaal voor beide wensen is de formule voor Instant Lip Perfection gerealiseerd.

Veel bestaande make-up producten richten zich alleen op de uiterlijke verschijning van de lippen. Het zijn kleverige, dikke glossy’s die een laag óver de opperhuid van uw lippen leggen. De lederhuid wordt hierdoor afgesloten van hydratatie en verzorging.

Instant Lip Perfection daarentegen is een glanzende balsem die uw lippen beschermt, verzorgt en tegelijkertijd voller maakt.

Wat is er zo bijzonder aan de ingrediënten van Instant Lip Pefection waardoor deze werkt?

Door de uitgebalanceerde en onschadelijke stoffen in de Lip Perfection is deze zo vaak te gebruiken als u wilt en de neutrale, perzikkleurige teint sluit aan bij elke gezichtshuid.

Voor meer informatie kijk op www.nubobeauty.nl.

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook