Rijk gevuld met verkwikkende citrusvruchten!

02:55 - 01:45
luistertijd 02:55 - leestijd 01:45

Nieuw in het assortiment van Rituals is de Laughing Buddha huidverzorgingslijn bestaande uit acht producten die je huid een energieboost beloven. De lijn is geïnspireerd op de beroemde monnik – ook wel ‘Lachende Boeddha’ genoemd –  die bekend staat om zijn legendarische glimlach. Over zijn buik wrijven, brengt volgens het Oude China geluk en voorspoed. Bij Rituals hoef je gelukkig over niemands buik te wrijven: optimisme, geluk en blijdschap blijkt gewoon verpakt te zijn in hun nieuwe huidverzorgingslijn.

Rituals stopt in de Laughing Buddha lijn de geur van warm cederhout en de Chinese vrucht Yuzu gecombineerd met zoete sinaasappel en organische mandarijn. De laatste twee ingrediënten geven de lijn een heerlijke vitaliserende geur.

De Laughing Buddha lijn bestaat uit de volgende producten:

  1. Fortune Oil Caring Shower Gel – luxe doucheolie die claimt je huid superzacht te maken. Het hydrateert de huid en zorgt ervoor dat het natuurlijke pigment van de huid behouden blijft. Prijs €8,50 (200ml).
  2. Good Luck Scrub Organic Sugar Body Scrub – zuiverende en verzorgende scrub die de huid vernieuwt, zacht en energiek maakt. Het claimt de vermoeide huid weer stralend te maken door de combinatie van organische suiker en verzachtende oliën. Prijs €15,50 (200ml).
  3. Fortune Scrub Shower Cream Scrub – mild reinigende bodyscrub en verzachtende crème in één op basis van organische mandarijn en Yuzu. Prijs €10 (150ml).
  4. Happy Mist Energizing Bed & Body Mist- bed en body mist die zowel je lichaam als je bedlakens verfrist. Spray iets op je kussen voor een frisse geur in de slaapkamer. De mist belooft verder de huid optimaal te hydrateren. De spray is alcoholvrij en volgens het persbericht zeer geschikt voor de overgevoelige huid. Prijs €16,50 (100ml).
  5. Happy Buddha Foaming Gel Sensation – revitaliserende douchegel die claimt je huid een energieboost te geven. Prijs €8 (200ml).
  6. Touch of Happiness Rich and Nourishing Body Cream– bodycream met anti-oxidanten en vitamine E die de vochtbalans van je huid op peil houden. De bodycream belooft de huid te herstellen, te versterken en een heerlijk fris gevoel te geven. Prijs €15,50 (200ml).
  7. Mandarin Bliss Soothe Antiperspirant Deodorant – deodorant die 24 uur beschermt tegen transpiratie en geurtjes. Ingrediënten als organische mandarijn en Yuzu verzorgen je huid. Prijs €9,50 (spray) of €9 (stick).

Klik op de blauwe hyperlinks om de producten direct online te shoppen – met korting!

Lees ook:

Lees ook