Drie echt heel mooie producten voor zelf verwennerij!

04:01 - 02:24
luistertijd 04:01 - leestijd 02:24

Clarins Youth-Protecting Sunscreen spf30

Ik kan niet anders zeggen: ik ben verliefd op deze anti-zonnebrandcrème. De geur is werkelijk subliem, zo verfijnd zomers, en de textuur creëert een zalig huideffect waar je urenlang profijt van hebt.

Hoewel het geen mineraal filter bevat, is wel rekening gehouden met een ‘coral reef proof’ formulering. Dit betekent dat er geen oxybenzone en oxtinoxate in zit. Ik vind het product heel adequaat beschermen tegen zowel UV-A als UV-B straling. Ik ervaar geen rode huid in de zon.

De textuur wordt aangemerkt als sneldrogend en matterend. Omdat ik hem meestal over een krachtig hydraterende toner aanbreng, is hij bij mij niet zo matterend. Maar dat mag de pret niet drukken. Omdat er ook verzorgende hydraterende stoffen in zitten, kun je hem ook direct op je gewassen huid aanbrengen. Daarmee is het dus een mooi hybride verzorgingsproduct voor de zomer!

Deze spf30 (maar ook de spf50) onderdrukt de vorming van pigmentvlekjes.

Cle de Peau Beaute spf50+ UV protective cream

Ook dit is je mooiste huidverzorging voor de zomer. Cle de Peau biedt ultieme zonbescherming en fantastische huidverzorging. Ook is het een sublieme primer onder je make-up. Ultraluxe!

Versterking huidbarrière

Bij dagelijks gebruik ondersteunt dit product de barrièrefunctie van je huid en beschermt haar tegen droogte door weersomstandigheden. De fluïde crème bevat een breedspectrum bescherming tegen UV-A en UV-B straling, infrarood straling en tegen zichtbaar licht, en blauw licht.

Ruimte voor rood licht

Heel bijzonder is dat het wel rood licht doorlaat van de zon, juist omdat dit heilzame effecten heeft op de huid voor het regeneratieproces.

Deze fluïde bevat maar liefst 50% verzorgende bestanddelen. Je huid wordt perfect gehydrateerd. De huidtextuur verfijnt, en zal gladder gaan aanvoelen naarmate je het product vaker gebruikt. Ook krijgt je huid dankzij een illuminating cocktail een prachtige glow. Je huid oogt ook voller.

De Intuitive Skin Theory

De basis van alle Cle de Peau producten is de”Intuitive Skin Theory”. De theorie is gebaseerd op het idee dat de huid, net als de hersenen, informatie kan verwerken en zich kan aanpassen aan verschillende omstandigheden om zichzelf in optimale conditie te houden. De Skin-Empowering Illuminator en CeraFerment Extract zijn bedoeld om de microcirculatie te verbeteren en oxidatieve stress te verminderen.

Als je deze protective cream gebruikt in de zomer (op vakantie) heb je geen dagverzorging erbij meer nodig. psst…..er is ook een weldadig serum verkrijgbaar waarin de mooie huidbeschermende extracten volgens de Intuitive Skin Theory zijn opgenomen. Kun je goed onder je zonnecrème doen;-)

Eucerin Anti-pigment Bodycream

Geweldig dat Eucerin nu ook met een anti-pigmentcrème voor het lichaam is gekomen. De Eucerin Anti-Pigment Body Cream voor targeted areas. Pigmentvlekken zitten immers ook op je decolleté, je armen en je benen. Ook daar wil je een sunkissed gave teint hebben toch?

Eucerin heeft in het product een werkzame stof zitten die de handelsmerk naam Thiamidol draagt, en daaraan hangt wetenschappelijk bewijs dat het de huidvlekken iets kan oplichten. We hebben de gezichtslijn die nog onder de naam Even Brighter te koop is al jaren geleden getest en we merkten zeker dat vlekjes lichter werden, dan wel niet toenamen in de zomer!

Lees hier ook nog eens achtergronden over deze werkzame stof, op BeautyJournaal.

Bijkomend pluspunt is dat de crème ook een licht peelende werking heeft. Dit helpt mee om de pigmentvlekken lichter te maken, maar het geeft ook een lekkere  gladde huid, dus meer glow! Het heeft een lichte, niet-vette textuur.

Lees ook