shop The Ordinairy Ascorbyl Glucoside Solution 12% Serum vit C Dit serum heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de juiste concentratie C! Must-have voor dagelijks gebruik. Bekijken Vrouwen zijn tegenwoordig steeds meer op zoek naar multifunctionele cosmetica. Waarom? Omdat producten met meerdere functies nu eenmaal meer bieden voor hetzelfde geld en natuurlijk tijd uitsparen. Clarins heeft […]

01:32 - 00:55
luistertijd 01:32 - leestijd 00:55

Vrouwen zijn tegenwoordig steeds meer op zoek naar multifunctionele cosmetica. Waarom? Omdat producten met meerdere functies nu eenmaal meer bieden voor hetzelfde geld en natuurlijk tijd uitsparen. Clarins heeft speciaal voor jou een overzicht gemaakt van de mooiste producten met een handige, dubbele functionaliteit:

Démaquillant Tonic Express

2 in 1 = reiniging + lotion

Daar waar de klassieke reiniging van Clarins uit twee stappen bestaat, een reiniging en een lotion is dit een 2 in 1 product, ideaal voor de gehaaste vrouw.

Doux Nettoyant Gommant Express

3 in 1 = reiniging + lotion + scrub

Doux Nettoyant Gommant Express verwijdert make-up, reinigt zacht, scrubt en verwijdert onzuiverheden in een enkele handeling,  terwijl de hydrolipidelaag behouden blijft

Baume Beauté Eclair

3 in 1 = masker + primer voor foundation + beauty flash

Deze crème zorgt voor een stralende teint en een sprankelende make-up die uitzonderlijk lang houdt. Als ‘beauty flash’ verzacht deze onmiddellijk alle vermoeidheidstekenen. Daarnaast kan Baume Beauté Eclair ook twee tot drie keer per week worden gebruikt als masker.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Clarins en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Wat BeautyJournaal zelf over Clarins schreef:

Lees ook