Krachtige oogcrème met drievoudige werking!

02:32 - 01:31
luistertijd 02:32 - leestijd 01:31

Lachen is gezond, maar zorgt helaas ook voor rimpels. De jonge huid is sterk en elastisch, dus kan zeker tegen een goede lachbui. Naarmate je ouder wordt, worden rimpels steeds dieper en meer zichtbaar. Stoppen met lachen? Zeker niet! Clinique belooft de oplossing te hebben gevonden. Binnen 12 weken smeer je kraaienpootjes weg met de nieuwste Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream. De crème heeft een drievoudige werking: het herstelt UV-schade, vermindert rimpels en fijne lijntjes en versterkt daarnaast de vochtbarrière van de huid.

1. Herstel UV-schade

Het geheim achter de oogcrème zit ‘m in een extract van krachtige enzymen afkomstig uit Micrococcus Luteus, volgens wetenschappers een van de meest UV-resistente organismen. Dit zorgt voor herstel van huidschade door UV-straling, een van de boosdoeners als we het over vroegtijdige huidveroudering hebben. Daarnaast bestrijden vitamine C en vitamine E vrije radicalen die vrijkomen bij blootstelling aan schadelijke omgevingsinvloeden en helpen deze in de toekomst te voorkomen.

2. Vermindering rimpels en fijne lijntjes

Zuivere weiproteine herstelt de huid en maakt deze sterker, Xylinium-gistcellen uit zwarte thee verbeteren de dichtheid van de huid terwijl Chlorella Vulgaris, Palmitoyl Oligopeptide en een extract van Siegesbeckia Orientalis de productie van het natuurlijke collageen en elastine van de huid stimuleren. Rimpels worden na een paar maanden minder zichtbaar.

3. Herstel vochtbarrière

Een extract van rozemarijnblaadjes versterkt de beschermlaag van je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en stimuleert tegelijkertijd de natuurlijke collageensynthese zonder de huid te irriteren. Daarnaast ‘imiteren’ extracten van komkommer/gerst en zonnebloempitten het lipidememraan van de huid met een verbetering van de herstelfunctie als gevolg.

De claims:

De Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream is te koop voor €46,25.

Lees ook:

 

Lees ook