Stop de tijd!

02:43 - 01:37
luistertijd 02:43 - leestijd 01:37

De Diamond Treatment Lifting is een luxe behandeling die 100% is gericht op huidverbetering en het liften van de huid. De huid wordt intensief gereinigd voor een maximale acceptatie van de werkstoffen tijdens de behandeling. De microdiamanten in de Diamond Peel & Reveal polijsten de huid terwijl microsponsjes al het vuil absorberen. Het beroemde White Diamond Mask creëert een weldadig sauna-effect, voor een energieke en glanzende huid. Het gevolg: een verbeterde huidstructuur en een vermindering van fijne lijntjes en imperfecties. Een complete NuBo treatment voor elke man en vrouw om de tijd even stil te zetten en ondertussen te genieten.

NuBo presenteert de Controlled Dynamic Retinol Boost

De effectieve kuur voor thuisgebruik om de Diamond Treatment Lifting in de salon te versterken voor een zo groot mogelijk resultaat! Retinol repareert de schade aan collageen en elastine waardoor de huid weer stevig en veerkrachtig wordt. Gebruik tijdens deze kuur altijd een goede dagcrème met SPF zoals NuBo’s Cell Dynamic Day Performance SPF 20 of Stimulating Moisturiser SPF 20 om lichtovergevoeligheidsreacties te voorkomen.

Resultaten:

Advies van geregistreerd huidtherapeut Lori Fisscher

‘Als Huidtherapeut adviseer ik na acne- en anti-agebehandelingen altijd de Controlled Dynamic Retinol Boost. Na de eerste behandeling in de praktijk, starten mijn cliënten direct met deze thuiskuur. Retinol repareert het collageen en elastine in onze huid. Deze texturen zijn verantwoordelijk voor de stevigheid, soepelheid en veerkracht in onze huid. Een ideale kuur om de rijpe huid eens een goede boost te geven! Ook kan deze kuur goed ingezet worden naast een acnebehandeling. Retinol vermindert grove poriën en vermindert een acne-uitbraak. Belangrijk is om tijdens deze kuur een goede dagcrème te gebruiken met een zonnebescherming, bijvoorbeeld de Day Perfection SPF 20 of de Stimulating Moisturiser SPF 20 van NuBo. Bekijk hier waar u een Nubo treatment kunt ondergaan.’

NuBo skincare producten bevatten geen parabenen, SLS, irriterende petrochemicaliën, synthetische kleurstoffen of parfum.

De producten van NuBo worden ontwikkeld door een internationaal team van wetenschappers onder leiding van Dr. Colette Haydon, een vooraanstaand Franse wetenschapster. De verzorgingslijn wordt geproduceerd in de verenigde Staten en De Cell Dynamic lijn in Engeland.

*****************

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Merkdossier van NuBo op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook