Diptique, Scholl, Fab Brows, M.A.C, Imedeen, Kerastase, Santa Maria Novella, Moroccanoil, Clinique

11:41 - 07:00
luistertijd 11:41 - leestijd 07:00

BeautyJournaal testpanel favorieten juni 2014Berna:

“Via Facebook zag ik een reclame voorbij komen van Fab Brows, en dacht: ‘dit is echt iets voor mij!’. Het belooft 24 uur mooie wenkbrauwen zonder touch-up en is in enkele secondes aangebracht.

Je kunt kiezen uit de kleuren Light Brown, Dark Brown, Chocolate Brown, Slate Grey en Black. Ik bestelde de kleuren Dark Brown, Chocolate Brown en Slate Grey, omdat het lastig blijft om via internet de juiste kleur te bepalen. De volgende dag (wat een service) werd het al bezorgd.

Wat chique: het is een mooie zwartgekleurde kit, en wanneer je het opent, zie ik een goede spiegel, ruimte voor kwast en sjablonen en natuurlijk de wenkbrauwpoeder. Het systeem ken ik van Anastasia; sjabloon op je wenkbrauw en dan opvullen met de wenkbrauw poeder. Bij Fab Brown kies je uit drie sjablonen.

Model Pure past het best bij mijn wenkbrauwen en de Dark Brown is de juiste kleur. De pigmentatie is intens, zodat je weinig nodig hebt, je kunt je wenkbrauwen diep aanzetten maar dat vind ik mooier bij een avond make-up, zo voor overdag vul ik ze licht op.

Voor mij prima, Ik vind ze mooi zo, en ze blijven echt heel de dag goed zitten, ook na 18 km te hebben gefietst (normaliter door transpiratie veeg ik vaak de poeder weg). Nu dus niet, dit is vooral met de warme dagen in vooruitzicht een goed gegeven, wat een mooi product, een toppertje! Je kunt er, bij dagelijks gebruik, twee jaar van genieten.”

BeautyJournaal testpanel favorieten juni 2014Ronald:

“Als maandfavoriet kies ik een van mijn favorieten luchtjes. Melograno van Santa Maria Novella is een geur voor dames en heren. De geur Melograno (Pomegranate) werd uitgebracht in 1965. Topnoten zijn Ylang-Ylang , Bergamot, Sinaasappel, Roos, Cyclamen en Granaatappel, hartnoten zijn Vetiver, Eikenmos, Ceder , Orris wortel (Iris Germanica), Varen, Tabak en Hagedoorn; Basisnoten zijn Franse labdanum, Patchouli, Opoponax (Gompastinaak), Amber en Vanille.

Deze geur mengt de granaatappel met een indringende, poederachtige bloemige ondertoon en is perfect voor dag of nacht. Leuk weetje: de Melograno aqua di Colonia, van Santa Maria Novella, wordt gebruikt door Vesper (Eva Green) in de James Bond film ‘Casino royale’. De fles kan worden gezien wanneer Bond de tas van Vesper controleert, aan het einde van de film.” De geuren zijn o.a. te koop bij Lianne Tio in Rotterdam.

BeautyJournaal testpanel favorieten juni 2014Yvonne:

Moroccanoil Hydrating Styling Cream is mijn maandfavoriet. Het merk kende ik al van de Moroccanoil treatment, een heerlijk lichte ‘olie’ voor het haar. Nu heb ik de Hydrating Styling Cream geprobeerd en ik kan niet anders zeggen: wat een weldaad voor je haar.

Met één pompje verdeel ik het over  vochtig of droog haar. Of ik het nu style of op laat drogen, je haar heeft meer volume en laat zich prettig stylen. Het haar wordt er minder pluizig van en krijgt een prachtige glans.

Moroccanoil staat bekend om hun heerlijke geur, deze is door hen gepatenteerd. Ik moet bekennen dat ik ook steeds aan mijn haar zit te ruiken. In al hun producten wordt arganolie gebruikt, verkregen door een noot die in een vrucht zit van de Arganboom. Deze noot wordt geplet en geperst, per noot komen er drie druppels olie uit. In Moroccanoil zit, buiten de arganolie, nog veel meer wat het een uniek product maakt.”

Shop dit product hier online.

BeautyJournaal testpanel favorieten juni 2014Jolanda:

“Mijn favoriet is Clinique Even Better Dark Spot Defense SPF45. Om pigmentvlekken of zonschade te voorkomen, is binnen blijven een optie maar zelfs binnen ben je niet veilig voor UVA-straling. Dus bescherm ik al jaren binnen en buiten mijn gezicht met een SPF.

Smeerbaarheid en het huidgevoel is nogal een aandachtspunt omdat het vaak plakt. Dan heb ik een goede tip voor jullie; deze van Clinique. Het is een hele dunne licht getinte ultra-vloeibare zonbescherming op basis van nano-technologie met als minerale filters titanium-en zinkoxide. Door het tintje krijg je geen witte waas maar een egaal en helder geheel. Met een toefje BB of CC cream ben ik opgemaakt en perfect beschermd.”

Shop dit product hier online met korting.

 

BeautyJournaal testpanel favorieten juni 2014Gerti:

“Deze maand is een mascara van M.A.C mijn favoriet: In Extreme Dimension Lash black. Deze mascara zat in een holiday setje van M.A.C: Stroke of Midnight eye bag nude. Een setje dat ik alleen maar gekocht had vanwege de fluidline in de kleur Past Twilight, een kleur die ik per se wilde hebben.

Wat blijkt, niet de eyeliner is favoriet, maar de mascara. Het was wel even wennen; het borsteltje is absurd groot en recht, maar de haartjes zijn rubberen puntjes en heel erg dun waardoor de mascara de wimpers mooi scheidt en tegelijkertijd van een vette laag mascara voorziet.

En dan het ronde uiteinde. Hiermee trek je de wimpers naar buiten en omhoog voor extra lengte en krul, en een mooie oogopslag. Dat maakt deze mascara tot een echte favoriet.”

Shop de mascara hier online.

 

Imedeen Derma OneTessa:

Imedeen Derma One is mijn favoriet voor deze maand. Deze tabletten zijn voor de eerste tekenen van huidveroudering voor 30+ vrouwen. De tabletten slik je tweemaal per dag en is een goede aanvulling op je dagelijkse verzorging. De tabletten werken van binnenuit waar het huidverouderingsproces begint en waar je crème niet bij kan.

De tabletten bevatten o.a. zink en vitamine C. Ik slik de tabletten nu bijna drie maanden en ik zie dat mijn fijne lijntjes verminderd zijn.

Imedeen is er ook voor 40+ vrouwen met de variant Imedeen Time Performance en voor de 50+ vrouwen met de variant Imedeen Prime Renewal. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen dus ik ga nog even door met slikken!”

Shop deze supplementen hier online zonder verzendkosten.

 

Kerastase Résistance lijnSabine:

“Mijn favoriete product voor de maand juni is de Kerastase Résistance lijn. Een maand of drie geleden is het testpanel team naar het experience center van Kerastase geweest. We kregen daar een uitgebreide analyse van ons haar, een heerlijke wassing en een styling van de vrienden van Coup d’état uit Amsterdam. Een ultieme verwenmiddag!

Mijn haar bleek erg broos en droog te zijn en het team van Kerastase raadde me aan om de Résistance lijn te proberen. Deze lijn herstelt de interne haarstructuur van haar dat verzwakt is door externe invloeden en geeft meer kracht, elasticiteit en weerstand. Met als resultaat prachtig en hersteld haar.

Na een maandje gebruiken, werd mijn haar inderdaad weer sterker en zag het er gezonder uit. Omdat ik nog wat oude shampoos op voorraad had, ben ik die eerst gaan opmaken. Een haarkleuring verder en het zonlicht van ons mooie voorjaar leverde helaas weer een slechte haarconditie op. Ik heb Kerastase Résistance maar weer snel besteld en voila, de haarconditie is wederom verbeterd. Een absolute aanrader dus.

Shop jouw Kerastase producten hier online met korting.

 

BeautyJournaal testpanel favorieten juni 2014Maxim:

“Juni was voor mij dé maand van de vijg. Opeens ontdekte ik een relax zomers gevoel wat aan de vijgengeur vast zit. En tegelijkertijd zag ik dat ik geen enkel vijgenparfum in mijn collectie had. Dus heb ik veel vijgengeuren gesampled en geroken. En de winnaar is de klassieker tussen de vijgen, Philosykos van Diptyque.

Het is eigenlijk het tweede vijgenparfum op de markt uit 1996 (de eerste was Le Priemier Figuieur van L’Artisan Parfumeur uit 1994). Beide geuren gecreëerd door de neus Olivia Giacobetti. Het zou een ode zijn aan een vijgenboom. En ik moet zeggen, dat Philosykos het goed gelukt is om een levensechte beeld van een vijgenboom bij me op te wekken.

Het begint met een frisse groene geur van vijgenbladeren die wordt vergezeld met de zoete aroma van de vruchten en dikke melkachtige sap. In de basis wordt het ondersteund door een transparant zweem van met de zon verwarmd hout met een lichtziltig accent wat me aan zeedruppels doet denken.

Het geeft me een heerlijk zomers gevoel en doet me denken aan een vakantie ergens in de kusten van Zuid-Europa. Het is net alsof ik op een warme zonnige ochtend richting zee vertrek en onderweg een dutje neem onder een vijgenboom. De geuren van Diptyque zijn verkrijgbaar bij Skins of Celeste Parfums. De Philosykos geur kent meerdere uitvoeringen en prijzen: in een zeepje bijvoorbeeld of in solid perfume, droge olie, douche gel en een body lotion.”

Kerastase Résistance lijnAnja:

“Geweldig! De Velvet Smooth, elektronische voetvijl van Scholl, is met recht een topper. Voeten zijn vaak een ondergeschoven kindje en ondanks dat ik regelmatig naar de pedicure ga, houd ik zelf mijn voeten ook goed bij. Niets lelijkers dan onverzorgde voeten in sandaaltjes of slippertjes.

Het apparaat ziet er robuust uit, weegt 235 gram, maar ondanks dat, ligt deze prima in de hand. Het handvat is gemaakt van een soort rubber waardoor deze niet uit je hand glijdt bij gebruik. Tijdens gebruik is de Velvet Smooth goed wendbaar en dat verwacht je niet bij zo’n recht apparaat.

Het langdurig en regelmatig bijvijlen van je voeten wordt nu een ‘makkie’. Met een paar minuten heb je gladde voeten en wanneer je ze daarna insmeert met een hand- of voetencrème blijft het resultaat langer aanwezig. Ook zit er een beveiliging op het apparaat waardoor je niet té hard op één plek kunt blijven ‘rollen’.

Ik heb er direct nog twee rollerkoppen bijgekocht. Het apparaat is inclusief 1 roller plus 4 batterijen. Twee losse rollerkoppen kun je er bij kopen. Via deze link kun je naar een instructiefilmpje kijken. Succes verzekerd.”

Shop dit product met fijne korting hier online.

 

Fibre ArchitecteRona:

“Helemaal gelukkig werd ik deze maand van de Resistance lijn van Kérastase. Dit is een lijn voor zeer beschadigd haar met gespleten punten op ‘erosielevel’ 3-4. Er zijn diverse bains, maskers en andere producten.

Ik gebruikte Bain Force Architecte en het masker Masque Force Architecte. Ze versterken de haarvezel van binnenuit met o.a. vita-ciment advance. De hele lijn ruikt heerlijk en mijn haar is mega verzorgd en dat is duidelijk te zien. Maar met mijn ‘oude’ haar (omdat het heel lang is zijn de uiteinden oud en dus kwetsbaar) blijft het voldoende voeden en verzorgen van de lengten een uitdaging.

Totdat ik Fibre Architecte ging gebruiken. Het is een dubbelserum voor zeer beschadigde lengten en gespleten punten en een leave-in. Je drukt hard op het pompje om het serum er in gelijke delen uit te laten komen en knijpt het in de lengten en punten. Wat er dan gebeurt, is voor mij gewoonweg magisch. Van het ene op het andere moment ziet mijn haar er glad en gezond uit. Het mooiste is dat dit effect wel een paar dagen aanhoudt. Love it! Dit ga ik absoluut blijven gebruiken.”

Shop jouw Kerastase producten hier online met korting.

Lees ook