VIBRA-B heeft bijzondere eigenschappen, lees maar.

05:09 - 03:05
luistertijd 05:09 - leestijd 03:05

Niet irriteren maar reactiveren

In onze zoektocht naar een prachtige huid zijn er talloze huid-verbeterende technieken die gericht zijn op het irriteren ofwel het beschadigen van de huid. Denk hierbij aan peelings met zuren, lasers die warmte afgeven, en micro-needling met naaldjes. Deze methoden veroorzaken kleine beschadigingen, waardoor de huid reageert alsof er een wond is. Er wordt collageen gevormd voor herstel. Collageen is ook de stof voor het stevig en soepel houden van je huid.

Alles is trilling, maak er gebruik van!

Stel je nu voor dat je de huid niet beschadigt, maar de weefsels van binnenuit reactiveert. En stel, dat je niet alleen op het probleem werkt, maar ook aan de oorzaak van het probleem? Het is bekend dat alle functies in ons lichaam tot op celniveau werken met trillingen (energieën) tussen cellen. Hier komt de VIBRA-B in beeld, een apparaat dat schadevrij en 100% natuurlijk werkt door reacties op te roepen van herstel en celregeneratie. Maar hoe dan?

Luchtvibratie, met een boodschap voor je brein

De VIBRA-B werkt met luchtvibratie. Afhankelijk van de sterkte, reageren receptoren van het neuromusculaire systeem (het systeem van zenuwen en spieren, en de overgang daartussen) rechtstreeks op je hersenen. Deze luchtvibratie bestaat uit trillingen. Er is aangetoond dat trillingen met een frequentie van 100Hz de fibroblasten in je huid stimuleren. Hierdoor gaan ze nog beter werken.

Fibroblasten zijn essentieel voor gezond bindweefsel

Dit loopt dus allemaal via brein, hoe bijzonder is het toch. De fibroblasten ontvangen de boodschap van de hersenen voor herstel of herprogrammering. Zoals je weet zijn fibroblasten belangrijke cellen in ons bindweefsel die helpen om de huid in goede conditie te houden. Afhankelijk van de kwaliteit van de fibroblasten, vindt er dankzij de trillingen precies plaats wat noodzakelijk is.

Al je bindweefsel is je dankbaar

Superinteressant is het ook om te weten dat alle fibroblasten in het hele lichaam gestimuleerd worden: overal waar bindweefsel voorkomt: tussen spiervezels, tussen spieren en je huid, rondom organen. Je snapt het al: deze stimulatie heeft een directe positieve invloed op de kwaliteit van collageen en elastine, maar ook van de belangrijke stof hyaluron. Voor de huid betekent dit dat je huidkwaliteit een echte boost krijgt.

Een stevigere huid en weldadige ontspanning

We kunnen je verklappen dat het resultaat verbluffend is. Je huid gaat daadwerkelijk steviger, gladder en veerkrachtiger aanvoelen. Ook wordt de huid optimaal gehydrateerd, wat je een stralende uitstraling geeft. En niet te vergeten, elke behandeling met de VIBRA-B heeft een weldadig ontspannend effect op je brein. Ontspanning draagt bij aan je algehele uitstraling en energie, wat leidt tot schoonheid in optima forma.

Van versteviging tot contourverbetering

De VIBRA-B is zo uniek en multifunctioneel, dat naast diverse huidverbeterende toepassingen zoals anti-aging en bodycontouring, het ook ondersteunt bij het afslanken: vetreductie en vochtafvoer. Dit kan zowel voor het lichaam als gezicht. De trillingsfrequenties kunnen per doel ingesteld worden.

Hoe ziet een behandelplan eruit?

En wat betreft het behandelplan, daar kunnen we samen naar kijken tijdens de intake. We bespreken graag hoeveel behandelingen je nodig hebt om je huidconditie te verbeteren en aan je wensen te voldoen. Met 10 Vibra-B behandelingen zie je al een significant verschil.

Voor de lichaamsbehandeling plaatsen we ‘cups’ op je lichaam met banden eromheen, waarna het apparaat wordt aangezet. Terwijl je ontspannen ligt, krijg je een koptelefoon op met bijpassende ontspannende muziek om de behandeling te ondersteunen in het synchroniseren van je hersengolven voor een perfecte body-en-mind-balans. De behandeling duurt, afhankelijk van het programma, slechts 30 tot 50 minuten.

Wil je alleen een gezichtsbehandeling? Geen probleem! Alle VIBRA-B professionals werken met een speciaal handstuk om jou het gewenste resultaat te bieden.

Waarom zou je in je instituut willen werken met de VIBRA-B?

Lees ook hier meer over VIBRA-B op de website van Partner in Aesthetics

Ben je als ondernemer geïnteresseerd in de VIBRA-B, of wil je weten waar je zelf een behandeling kan ondergaan? Neem dan vrijblijvend contact op met Richard Conrads via telefoonnummer +31 6 39 64 93 30 en/of via e-mail info@partnerinaesthetics.nl. Lees ook meer op de website.

Lees ook