Terug naar de winkel
Pascaud Firmness collageen supplement

Firmness is het eerste supplement waarin de drie belangrijkste bouwstenen van collageen - die zorgen voor stabiliteit van collageen en dus voor stevigheid van de huid - in de juiste verhouding aanwezig zijn. Perfect om de stevigheid van de huid te stimuleren. Na 3 maanden zie je dat de veerkracht, spankracht en het volume van de huid toenemen.

Pascaud

Firmness is het eerste supplement waarin de drie belangrijkste bouwstenen van collageen - die zorgen voor stabiliteit van collageen en dus voor stevigheid van de huid - in de juiste verhouding aanwezig zijn.Perfect om de stevigheid van de huid te stimuleren. Na drie maanden zie je dat de veerkracht, spankracht en het volume van de huid toenemen.

Bovendien zul je merken dat ook je haar mooier wordt. En een fijne bijkomstigheid: stijfheid van spieren en gewrichten kan aanzienlijk afnemen. Firmness is vegan, non-GGO en glutenvrij.

Mardge Pascaud vertelt aan BeautyJournaal:

‘Heel belangrijk zijn de aminozuren glycine en proline. Deze laatste wordt eerst omgezet naar hydroxyproline voordat het wordt opgenomen tot het collageen. Hydroxyproline wordt haast nooit gebruikt. Meestal gaat het om gehydroliseerd collageen, maar dat heeft bij lange na niet dezelfde werking. Of het wordt versterkt met peptiden. Maar ik ben met mijn formulering naar nog kleinere, goed opneembare bouwsteentjes gegaan. Hydroxyproline, proline en glycine maken voor 80% deel uit van het collageen.

Betere opneembaarheid in darmen

‘Collageen is een groot molecuul, dat niet makkelijk opgenomen wordt, ook niet via de darmwand. Vandaar ik voor deze kleine bouwsteentjes heb gekozen. Deze worden wel goed opgenomen. Dit maakt een supplement wel kostbaarder overigens. Kant-en-klare gehydroliseerde collageenpoeders zijn goedkoper.

‘Ik ga altijd terug naar de basis, om dan te kijken wat erin zit en op welke wijze ik zo zuiver mogelijk daarmee kan werken. Van elk aminozuur heb ik 500 mg in elk sachet verwerkt. Elk sachet bevat 3,7 gram aan werkzame stoffen.

Een boosterkuur van drie maanden

‘Ik adviseer de eerste maand drie sachets per dag te gebruiken, de tweede maand twee stuks en de derde maand 1 sachet per dag. In totaal drie boxen voor drie maanden. Dan krijg je echt een aminozuren-boost. Mocht je al aminozuren slikken voor een energieboost, dat kun je SkinFirmness er prima naast slikken.

Lees hier het complete interview over Firmness op BeautyJournaal.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook