Terug naar de winkel
Dermalogica Age Reversal Eye Complex

Huidtherapeute Sanne heeft het 3 weken getest en vertelt: 'Vooral de donkere kringen zijn iets minder aanwezig en de fijne lijntjes zijn verfijnder. Mijn ogen zien er minder vermoeid uit.'

Dermalogica

Huidtherapeute Sanne Zoer testte deze oogcrème rond haar redelijk gevoelige ogen en na drie weken zag ze toch zeker resultaat!

Dermalogica Age Reversal Eye Complex Voor en Na

Sanne: 'Op de voor en na foto is zichtbaar dat er wel een licht verschil is na 3 weken gebruik van het Age Reversal Eye Complex. Vooral de donkere kringen zijn iets minder aanwezig en de fijne lijntjes zijn verfijnder. Mijn ogen zien er minder vermoeid uit.'

Deze oogcrème bevat de volgende werkzame stoffen:

  •  Retinol in micro-capsules. Door de capsules blijft de retinol langer stabiel. Deze crème van Dermalogica bevat 0,1% retinol. Retinol komt veelvuldig voor in huidverzorgingsproducten om huidveroudering tegen te gaan, meestal in percentages tot 1,5% Hogere concentraties zijn alleen verkrijgbaar op doktersrecept.
  • Niacinamide (vitamine B3) en het ash tree bark extract zorgen voor hydratatie en verminderen de donkere kringen. Niacinamide versterkt de barrièrefunctie van de huid en hierdoor verliest de huid minder vocht. Ash tree bark extract is een extract dat uit boomschors gehaald wordt; dit extract heeft een verzachtende en hydraterende werking.
  • vitamine C, krachtige peptiden en botanische extracten. Dit betekent dat deze ingrediënten ‘samenwerken’. Het effect van deze samenwerking op de huid is groter dan elk van de ingrediënten afzonderlijk.

 

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook