Guerlain, ILIA, NARS, Pascaud

04:29 - 02:41
luistertijd 04:29 - leestijd 02:41

Alles valt of staat bij een goede basis, zo ook make-up! Van de primer tot de foundation, concealer en poeder. In de online BeautyJournaal shop vind je de fijnste make-up producten voor een egale, vlekkeloze make-up look. We delen enkele vandaag met je!

Guerlain Météorites Base

Météorites Base van Guerlain is een superfijne make-upbasis als je teint wel wat satin glow kan gebruiken, een beetje frisheid. Onder je foundation, maar ook onder je dagcrème als je verder geen make-up draagt.

Fris, egaliserend

De frisse geltextuur versmelt met de rozige parels en geeft de huid een plumpy finish. Een mix van absorberende poeders en polymeren neutraliseren een teveel aan talg en kleine huidoneffenheden worden optisch egaler gemaakt.

Mat en toch een zachte halo

De teint is duurzaam mat en egaal, en blijft zacht. Dankzij de technologie van de ‘Poussière d’Etoiles’, het diamantpoeder in de kogeltjes, wordt het licht in één richting weerkaatst, zodat het een stralende, maar tegelijk vervagende halo creëert.

Delicaat effect

De kracht van Guerlains prachtige Météorites producten is überhaupt de schitterende combinatie van veekleurige parelmoerpigmentjes die een fraaie lichtweerkaatsing op de huid geven, en een heel delicaat effect geven.

Must have!

ILIA Super Serum Skin Tint SPF30

ILIA Super Serum Skin Tint is een ware alleskunner, want het geeft je huid voeding, zonbescherming én een tintje. Het is vrij van siliconen, parfum en nano-deeltjes. Het serum beschermt je huid tegen de schadelijke effecten van de zon dankzij het minerale zonnefilter zinkoxide. Maar liefst 12% en daarmee vergelijkbaar met een ‘gewone’ minerale zonneschermen.

Je vindt in dit superserum een flinke dosis werkstoffen die je huid voeden en verzorgen, waaronder Niacinamide (verfijnt de huidtextuur… bye bye, grove poriën), Squalaan (brengt de olie- en talgproductie in balans en zorgt voor een soepele huid), Hyaluronzuur met kleine en grote moleculen (ondersteunt de vochtbalans op verschillende niveaus in de huid) en Bisabolol (gaat ontstekingen tegen, verzacht en is bovendien antibacterieel).

Super Serum Skin Tint bevat ook esters van Shea Butter: een clean en veilig alternatief voor siliconen. Deze esters zorgen ervoor dat het serum makkelijker over je huid glijdt en daardoor makkelijker aanbrengt.

De vederlichte formule met serumtextuur (gewoon lekker met je vingers aanbrengen, zoals je met een serum doet) laat zich mooi opbouwen naar een lichte tot medium dekking met een natuurlijke, dewy finish. En ook heel fijn: Super Serum Skin Tint is verkrijgbaar in vele tinten, van heel licht tot heel donker.

NARS Light Reflecting Eye Brightener

Ja hoor, hij is prachtig deze concealer die zowel onder het oog als op het ooglid aangebracht kan worden. Er zitten verfijnde lichtreflecterende deeltjes in waardoor je ogen als het ware iets oplichten, naar voren komen.

Je oogopslag ziet er meteen frisser uit. Het is een mooie cremige substantie die niet cakey wordt dankzij vochtbeschermende bestanddelen, en met een touch of cream eronder al helemaal niet.

Als je concealer te dik vindt, dan is dit een mooi alternatief. Voor een lichte huid kun je volstaan met de kleur Goldeneye. Hij is verkrijgbaar in vier tinten, ook voor een huid met donkerder pigment.

Pascaud Minerale Foundation in poeder

Pascaud make-upproducten bestaan uit 100% zuivere pure mineralen van farmaceutische kwaliteit. Ze zijn vrij van ingrediënten als parfum, talk, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Mardge Pascaud vertelt: ‘Wij sluiten geen compromissen wat betreft de integriteit en kwaliteit van onze producten! Wij gebruiken uitsluitend de puurste & natuurlijkste ingrediënten die beschikbaar zijn. Sommige minerale make-uplijnen worden ten onrechte gelabeld als ‘100% natuurlijke, zuivere minerale make-up’. Vaak bevatten zij namelijk nog irriterende toevoegingen van traditionele make-up.’

Pascaud make-up bevat geen:

PS: alle minerale make-upproducten zijn geschikt voor veganisten, zijn glutenvrij en halal. De minerale poederfoundation is in maar liefst 7 tinten verkrijgbaar.

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

Lees ook