Terug naar de winkel
ILIA Super Serum Skin Tint SPF 30 vegan foundation

Deze luchtige organic foundation is een ware alleskunner, want het geeft je huid voeding, zonbescherming én een tintje. Er zit een mineraal filter in, en niacinamide en hyaluronzuur.

Ilia

ILIA Super Serum Skin Tint is een ware alleskunner, want het geeft je huid voeding, zonbescherming én een tintje. Het is vrij van siliconen, parfum en nano-deeltjes. Het serum beschermt je huid tegen de schadelijke effecten van de zon dankzij het minerale zonnefilter zinkoxide. Maar liefst 12% en daarmee vergelijkbaar met een ‘gewone’ minerale zonneschermen. Het is Corine's favoriete zomerfoundation.

ilia foundation

Je vindt in dit superserum een flinke dosis werkstoffen die je huid voeden en verzorgen, waaronder Niacinamide (verfijnt de huidtextuur… bye bye, grove poriën), Squalaan (brengt de olie- en talgproductie in balans en zorgt voor een soepele huid), Hyaluronzuur met kleine en grote moleculen (ondersteunt de vochtbalans op verschillende niveaus in de huid) en Bisabolol (gaat ontstekingen tegen, verzacht en is bovendien antibacterieel).

Super Serum Skin Tint bevat ook esters van Shea Butter: een clean en veilig alternatief voor siliconen. Deze esters zorgen ervoor dat het serum makkelijker over je huid glijdt en daardoor makkelijker aanbrengt.

ilia skin tint

De vederlichte formule met serumtextuur (gewoon lekker met je vingers aanbrengen, zoals je met een serum doet) laat zich mooi opbouwen naar een lichte tot medium dekking met een natuurlijke, dewy finish. En ook heel fijn: Super Serum Skin Tint is verkrijgbaar in vele tinten, van heel licht tot heel donker.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook