Dat risico is er, daarom moet je geen Botox doen als je ouder wordt….

01:28 - 00:53
luistertijd 01:28 - leestijd 00:53

In onze ‘1 minuut met..’ videoserie bespreekt cosmetisch arts Frodo Gaymans de meest gestelde vragen over Botox. Vandaag legt Frodo uit wat de relatie is tussen zakkende wenkbrauwen en Botox- gebruik, en bespreekt hij vanaf welke leeftijd Botox niet meer zo raadzaam is.

Als je wat ouder wordt kan het verstandiger zijn om niet voor Botox te kiezen, maar voor fillers als hyaluronzuur. Botox ontspant de spieren en deze worden naarmate je ouder wordt steeds slapper. Dit kan ervoor zorgen dat je wenkbrauwen teveel zakken. Bekijk snel bovenstaande video om de eerlijke uitleg van dokter Frodo te horen.

Ook leuk om te bekijken:

Lees ook met dokter Frodo:

 

logo frodo

Cosmetisch arts Frodo Gaymans maakt onderdeel uit van het BeautyJournaal expertteam en biedt jou dit artikel aan.

Lees ook