Hier kan geen creme en make-up tegenop!

05:22 - 03:13
luistertijd 05:22 - leestijd 03:13
frodo gaymans

cosmetisch arts Frodo Gaymans

Naarmate je ouder wordt, is die toenemende vermoeide oogopslag onvermijdelijk. Tenzij je met grote regelmaat op vakantie kunt gaan, maar dat is onrealistisch. Een oogcreme helpt ook maar een klein beetje, en dan vooral om de huid rond de ogen gehydrateerd te houden. Make-up doet wonderen, maar kost tijd.

Volume, doorbloeding, elasticiteit

De oorzaak voor wallen en kringen ligt vaak bij volume tekort, verminderde doorbloeding onder de ogen en een afname van elasticiteit van de huid. Ook hormonen bij de overgang kunnen een rol spelen.

Dit is Eye Regen

Eye Regen is een revolutionaire nieuwe behandeling tegen een vermoeide uitstraling veroorzaakt door wallen en kringen. De behandeling is nieuw in Nederland, maar wordt al veelvuldig en succesvol toegepast in Amerika.

Een Eye Regen behandeling versterkt de huid, verjongd het aanzien van de huid en zorgt voor hernieuwde hydratatie van de huid rond de ogen. Eye Regen biedt een combinatie van drie cosmetische ingrepen die elkaar versterken. Beschouw het maar als een echt beauty elixer. Het omvat behandeling met groeifactoren uit je bloed (PRP), hyaluronzuur en micropuncture.

Je oogopslag kan er weer tien jaar jonger uitzien. De Kliniek Dokter Frodo in Amsterdam is de enige kliniek in Nederland die dit uitvoert.

Wat maakt de Eye Regen behandeling zo effectief?

De kracht van je eigen bloed gecombineerd met de hydraterende eigenschappen van hyaluronzuur. Doordat we met de ‘combinatieboost’ van PRP, hyaluronzuur en micropuncture de verschillende huidlagen weten te bereiken, is het resultaat van de Eye Regen behandeling oogverblindend.

Waarvoor is Eye Regen geschikt?

Eye regen behandeling bij kliniek dokter frodo in amsterdam

Links de onbehandelde huid onder de ogen, rechts behandeld met Eye Regen

De behandeling in detail

Stap 1: het consult

Tijdens het consult bespreken we de verschillende behandelmethoden en maak je kennis met de consulent en de arts die je behandelen.

Kliniek Dokter Frodo hanteert de ‘whole face approach’. Dit komt er op neer dat we elke behandeling, hoe klein ook, in relatie tot het hele gezicht zien. Met de Magic Markers Method® brengen we de behandeling en de effecten in kaart om zo het beste resultaat te bereiken. Deze analyse wordt zo nodig uitgebreid met een 3D foto van je gezicht. Deze 3D foto kan de arts bewerken zodat we het gewenste resultaat vooraf kunnen laten zien.

Tot slot komen tijdens het consult je medische achtergrond, eerdere behandelingen, eventueel medicijngebruik en alle vragen die je nog hebt aan bod. Zo sluiten we alle mogelijke risico’s uit en stemmen we je verwachtingen en onze mogelijkheden op elkaar af. Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Stap 2: de behandeling

Fase 1 | PRP
De Eye Regen behandeling start met PRP. Hierbij wordt allereerst een kleine hoeveelheid bloed afgenomen. Deze wordt behandeld waarna we het super geconcentreerde, lichaamseigen bloedplasma met prikjes onder de huid injecteren. Dit is de eerste stap op weg naar verjonging van de huid rondom de ogen.

Fase 2 | Hyaluronzuur
De volgende stap is het hydrateren van de diepere lagen van de huid. Dit doen we met hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt voor een soepele en veerkrachtige huid. Met deze cosmetische techniek hydrateren we de gezichtshuid van binnenuit en stimuleren we de huid zich te vernieuwen.

Fase 3 | Micropuncture
De derde en laatste stap van de Eye Regen behandeling loopt op rolletjes. Letterlijk. Deze stap heeft als doel het stimuleren en hydrateren van de bovenste huidlaag. Dit doen we met micropuncture; met minuscule naalden rollen we over het gezicht waardoor de positieve effecten van de PRP en hyaluronzuur behandelingen worden versterkt.

Dankzij deze triple boost bereiken we een extra langdurig en mooi resultaat.

Stap 3: na de behandeling

De huidverbetering is al direct zichtbaar na de behandeling. De PRP en het hyaluronzuur stimuleren vanaf de eerste seconde de huid zich te verjongen en vernieuwen. Omdat de natuurlijke elasticiteit van de huid verbetert en er meer collageen aangemaakt gaat worden, wordt de vermoeide uitstraling al heel snel minder zichtbaar.

Eye regen behandeling bij kliniek dokter frodo in amsterdam

Hoe lang werkt het?

Om een stralend resultaat te behouden adviseren we de behandeling na een jaar te herhalen. Bij een sterk verouderde huid kan het soms nodig zijn de behandeling eerder te herhalen. Dit wordt veroorzaakt doordat het hyaluronzuur in de huid wordt ‘opgemaakt’. Wanneer dit gebeurt, is het belangrijk om de behandeling te herhalen en zo het hyaluronzuur ‘aan te vullen’.

Je kunt het resultaat van de behandeling ook zelf verder versterken en langer laten aanhouden door na de behandeling thuis 1 tot 2 keer per week met een microneedling roller de gezichtshuid te behandelen.

Wil je meer weten over de behandeling van wallen en kringen en Eye Regen? Neem dan contact op met de dr Frodo Kliniek.

Lees ook