Van een hydraterende spray, superserum tot top uv-foundation

05:19 - 03:11
luistertijd 05:19 - leestijd 03:11

Heb jij al eens een kijkje genomen in de BeautyJournaal shop? Deze online etalage is ingericht met de favoriete producten van onze redactie. Je kunt de producten bekijken én direct online aanschaffen. In de shop kom je een aantal fijne merken en producten tegen die je ongetwijfeld al eerder op ons platform voorbij hebt zien komen. In deze reeks artikelen delen wij een aantal van deze producten met je. Ontbreekt er volgens jou nog een mooi merk of een speciaal product in de shop? Laat het ons dan zeker weten.

Pascaud – Rehydra Spray

De Rehydra Spray van Pascaud is een hydraterende spray voor het gezicht, het lichaam en het haar. De spray is ideaal voor instant hydratatie en verzachting. Hij geeft direct vochtherstel en heeft bovendien een sterke antioxidanten werking.

Multi inzetbaar

Rehydra Spray kan dagelijks als extra moisturizer onder elke crème gebruikt worden. Bovendien kan de spray gebruikt worden over je make-up om deze te fixeren en je gezicht een frisse glow te geven! Omdat de spray geen oliën of vetten bevat is hij ook zeer geschikt om te gebruiken voor het haar. De spray geeft een mooie glans aan de huid of het haar!

Maar ook voor de zomer is dit een ideaal product! Niet enkel vanwege de antioxidanten, die de huid wapenen tegen de verouderingseffecten van de zon, maar ook vanwege de sterk hydraterende werking. Want na het zonnebaden is je huid toe aan verfrissing en hydratatie die de huid niet afsluit.

De Rehydra Spray kan daarom perfect onder elke zonnecrème gebruikt worden (voor de antioxidanten werking) en ook ná het zonnebaden vanwege de verkoelende, kalmerende en hydraterende aftersun werking.

Werkstoffen

Haut-Ségala – Soothing After Sun Gelhaut segala after sun

Deze biologische After Sun Gel van Haut-Ségala verfrist, hydrateert en kalmeert de huid onmiddellijk na blootstelling aan de zon. Geformuleerd met Aloë Vera en verrijkt met plantaardige glycerine, bevordert deze gel de hydratatie en bestrijdt het trekkerig worden van de huid. De aanwezigheid van organische granaatappel bestrijdt huidveroudering. De huid wordt weer soepel, de bruining wordt geoptimaliseerd en verlengd.

Belangrijke ingrediënten

Aqua, mentha piperita water, aloë barbadensisbladsap poeder*, carrageen, limoneen, punica granatum vruchtensap, geraniol, citroen, citronellol, citroenzuur, kaliumsorbaat, natriumhydroxide. Gecertificeerd met het biologische Cosmos keurmerk.

The Ordinary – Niacinamide 10% + Zinc 1% Serum

the ordinary

Niacinamide is de állerbeste werkzame stof die je kunt hebben voor je huid. De stof, ook wel vitamine B3 genoemd, is werkelijk multifunctioneel inzetbaar voor alle huidproblemen: van roodheid en acne tot grove poriën, van rimpelvorming tot pigmentvlekken.

De allerbeste werkzame stof die er is

Niacinamide hoort ALTIJD in je skincare regime te zitten. Dit serum van The Ordinary heeft een fijne hoge concentratie, en omdat er zink bij zit reguleert het ook nog wat talg. Als je huid erg droog is, moet je deze combi niet gebruiken, maar anders, bij een meer gemengde huid is het uitstekend te doen! Zoek je een niacinamide serum dat meer geschikt is voor verouderende huid, bekijk dan deze van Paula’s Choice eens.

De prijs-kwaliteit verhouding van dit serum is waanzinnig! Let wel: combineer niacinamide niet met vitamine C. Gebruik vitamine C overdag en ’s nachts niacinamide.

Colorescience – Even Up Clinical Pigment Perfector SPF50

De grote zomerzon favoriet van BeautyJournaal’s Monique! Omdat het gegarandeerd goed beschermt tegen verbranding en pigmentvorming onder controle houdt, zonder dat je overigens spierwit blijft hoor, want een zacht tintje van de zon krijg je wel, maar je pigmentvlekken krijgen minder kans. Bovendien is het product lichtgetint waardoor je een mooi make-up effect krijgt.

even up

Minerale zonnefilters

Zonnefilters zinkoxide en titaandioxide beschermen tegen UVA/UVB-straling en externe invloeden.

3-in-1 behandeling

Ideaal voor pigmentatie en verkleuring, deze geavanceerde 3-in-1-behandeling biedt:

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

Lees ook:

 

Lees ook