Van lekker slapen tot een 30 dagen kuur voor de huid, haar en nagels!

04:50 - 02:53
luistertijd 04:50 - leestijd 02:53

Sinds kort kun je in de BeautyJournaal shop alle favoriete producten van onze redactie bekijken én shoppen. Deze online etalage is ingericht met een aantal fijne merken en producten die je op ons platform vaker voorbij hebt zien komen. In deze reeks artikelen delen we een aantal van deze producten met je. Vind jij dat er nog een merk of specifiek product ontbreekt in de shop? Laat het ons dan zeker weten.

This Works Deep Sleep Night Oildeep sleep night oil

De This Works Deep Sleep Night Oil is een ontspannende lichaamsolie die ervoor zorgt dat jij heerlijk kunt slapen. Wij zijn al jaren fan van deze body-slaapolie! Onze redacteur Corine vertelde recent ook weer hoe fijn ze dit product vindt: ‘Deze droge olie helpt te ontspannen na een lange dag. Grape Seed Oil hydrateert de huid, terwijl een 100% natuurlijke blend van lavendel, vetiver en kamille ontspannend werkt zodat je makkelijker in slaap valt.

‘Vooral lavendel staat bekend om zijn rustgevende werking en ook in deze olie maakt dit paarse plantje zijn reputatie waar. De olie trekt snel in en voelt niet vettig aan, zodat je meteen na het insmeren je bed in kunt duiken.’

Onze Tessa testte al eens een kussenspray van dit merk, die ook zooooo ontzettend lekker is voor het slapengaan!

Doctor Eckstein Ultimate Supreme Aronia Concentrate

De Ultimate Supreme Aronia Concentrate van Doctor Eckstein is hydraterend en zit boordevol antioxidanten. BeautyJournaal uitgever Monique vindt het echt een topserum. Haar review lees je hier.

aronia concentrate

‘Dit serum is echt het paradepaardje uit deze nieuwe lijn. Wat een prachtig serum, daar wil ik grootverpakkingen van hebben 😉 Het serum hydrateert waanzinnig goed en houdt je huid soepel en zacht, zelfs zonder toevoeging van de dag- of nachtverzorging! Dus tijdens hele warme, klamme dagen is dit al een standalone topper.’

Het serum heeft een heel bijzondere lila kleur en dat heeft het te danken aan de hoge concentratie Aronia bes, een super antioxidant. En deze bes wordt bijgestaan door andere antioxidanten als caroteen, echinacea, troxeturine en tocoferol, ofwel vitamine E.

Wat is er zo bijzonder aan de Aronia bes?aronia concentrate

Deze bes (ook wel zwarte appelbes genoemd), die van nature in het oosten van de Verenigde Staten voorkomt bevat de meeste anthocyanen. Een stof die een zeer krachtig antioxidant is en wordt gewonnen uit de celvloeistof van planten. Anthocyanen zijn vele malen krachtiger dan vitamine C en E.

Het gebruik van anthocyanen uit Aronia in cosmetische producten is nog relatief nieuw, zo vertelt Verena Eckstein ons. Het is een superfood, waarvan de laatste jaren pas ontdekt is hoe effectief ze is bij bescherming van hart en bloedvaten, het maagdarm kanaal en de lever. Indianen gebruikten het al om thee mee te maken. Het is goed voor het immuunsysteem.

Het Aronia extract wordt gecombineerd met andere antioxidanten om de stabiliteit te garanderen, zodat het langer kan werken op de huid. Bijzonder bij het aanbrengen is dat je huid voor een paar seconden een lila waas krijgt, maar dit trekt snel weg. Het serum werkt in perfecte synergie met de dag- en nachtcrème van de Ultimate lijn.

Gold Collagen® Forte – 30 dagen kuur voor huid, haar en nagels

De Gold Collagen® Forte – 30 dagen kuur bevat een hoge dosering gehydrolyseerd viscollageen en hyaluronzuur, naast zink, koper, biotine, vitamine C en E, vitamine B6, vitamine A en D. Al deze vitaminen dragen samen zorg voor een soepeler en goed gehydrateerde huid, maar zullen ook je algehele gezondheid ten goede komen: je spieren en gewrichten bijvoorbeeld, het kraakbeen.

gold collagen

De supplementen drink je uit een flesje, eens per dag. De opname is beter dan van tabletten of poeder. Het hoofdingrediënt, gehydrolyseerd collageen, blijft intact tijdens de spijsvertering en wordt opgenomen in de dunne darm. Via de bloedbaan bereikt het de fibroblasten en chondrocyten (in de diepste huidlagen en spieren), waarna zij gestimuleerd worden om meer collageen, elastine en waterhoudend hyaluronzuur te maken. Die zijn essentieel voor een gezonde huid en soepele spieren.

Je shopt de 30 dagen kuur nu met 10% korting!

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook