Met Deep Sleep Pillow spray = uitvoerig getest

02:50 - 01:42
luistertijd 02:50 - leestijd 01:42

This Works_Deep-Sleep-Pillow-Spray_portraitElke 24 uur worden er bijna 30.000 recepten voorgeschreven voor slaappillen in Nederland. Dit zijn er per jaar ca. 10 miljoen! Is er misschien ook een andere, natuurlijke oplossing? Gelukkig wel! Want uit onafhankelijk slaaponderzoek blijkt dat Deep Sleep Pillow Spray van This Works slaapproblemen effectief tegengaat.

Uitvoerig getest

Eind 2013 zette het Engelse merk This Works samen met het Aspen Clinical Research een uitgebreide slaapstudie op. Ze volgden een testgroep van 217 gezonde mannelijke en vrouwelijke proefpersonen (vanaf 12 jaar) met slaapproblemen. De tests werden in een periode van 4 weken thuis uitgevoerd om de effecten van This Works Deep Sleep Pillow Spray tegen een placebo te testen.

De proefpersonen gebruikten achtereenvolgens 2 weken een placebo kussenspray (met de geur van lavendel, maar zonder de slaapverwekkende werking van plantaardige actieve stoffen), gevolgd door 2 weken gebruik van This Works Deep Sleep Pillow Spray (met pure essentiële olie van echte lavendel uit de Provence, patchoeli, vetiver en kamille).

De resultaten*                                                            

*% (helemaal/)mee eens.  85% van de proefpersonen raadt Deep Sleep Pillow Spray aan aan anderen.

Conclusie

Deze resultaten tonen duidelijk aan dat Deep Sleep Pillow Spray van This Works zeer doeltreffend is bij het ​​verbeteren van de kwaliteit van de slaap, waaronder het in slaap vallen en het in slaap blijven. Hieruit blijkt dat spray voor een aanzienlijk percentage van de bevolking dat lijdt aan slapeloosheid, een haalbaar alternatief is voor synthetische slaapmiddelen of andere vormen van medicatie.

this works sleep limited editionSupersize je slaap

Deep Sleep Pillow Spray is binnen twee jaar uitgegroeid tot het best verkochte product van This Works! Om dit te vieren heeft This Works een speciale en extra grote en voordelige limited edition ontwikkeld. Deze limited editon is niet alleen drie keer zo groot als de reguliere flacon, het heeft ook een speciaal design. Kunstenaar Alexandra Palmowski van het Royal Collect of Art uit Londen tekende voor een exclusief ontwerp.

AANBIEDING!

COSMANIA lanceert de limited edition van de This Works Deep Sleep Pillow Spray in het kader van de Nationale ‘Slaap Week’ (10-15 maart) om het belang van een goede nachtrust te benadrukken. En voor een extra diepe nachtrust krijg je nu bij aankoop van €60 aan This Works producten de Dream Cream t.w.v. € 23 cadeau! Shop ze!

Deze informatie behoort tot het merkendossier van Cosmania op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook