De producten van voormalig Vogue editor Katy Phillips zijn mateloos populair

10:46 - 06:27
luistertijd 10:46 - leestijd 06:27

In de zomer heeft het testteam van BeautyJournaal een leuke, leerzame workshop bij cosmeticawinkel Cosmania in Amsterdam gehad. Bekijk hier het fotoverslag nog eens. Na deze leuke avond, gingen we naar huis met tasjes vol producten om te testen.

Tessa, Ronald & Renske kozen voor het merk This Works. Renske testte This Works In Transit Spray-On Moisture, Ronald testte This Works No Wrinkles Tired Eyes en Tessa testte This Works Deep Sleep Pillow Talk.

Waar staat het merk voor?Kathy

This Works werd in 2003 opgericht door Kathy Phillips onder andere voormalig Health & Beauty Director bij Vogue en momenteel International Beauty Director bij Condé Nast Asia. Kathy wilde graag haar kennis van de beauty- en gezondheidssector gebruiken om een effectieve huidverzorgingslijn te ontwikkelen.

Het uitgangspunt is het ontwikkelen en leveren van vooruitstrevende producten die helemaal voldoen aan de huidige behoefte. Alle producten zijn zowel goed voor het milieu als voor de huid. Er wordt alleen gebruik gemaakt van herbruikbare verpakkingen en er wordt geen gebruik gemaakt van onnodige chemicaliën, kunstmatige geur- en kleurstoffen en andere overbodige synthetische ingrediënten.

 

Rrenske-meens2enske test This Works In Transit Spray-On Moisture

Toen ik te horen kreeg dat ik twee producten mocht uitkiezen bij Cosmania, wist ik meteen dat ik een hydraterend product wilde dat tegelijkertijd in de ochtend een lekkere opfrisser is. Ik heb mij laten adviseren door Marije van Cosmania en kwam op This Works In Transit Spray-On Moisture uit. Ik had nog nooit een spray moisturizer gebruikt, dus ik was meteen nieuwsgierig.

Claim & Ingrediënten:

Deze spray zorgt ervoor dat de huid wordt gekalmeerd en gehydrateerd. De mix van plantaardige oliën helpt het evenwicht van de huid te herstellen en de aloë vera zorgt ervoor dat een geïrriteerde huid wordt gekalmeerd. Door de zeemineralen wordt de huid intensief gehydrateerd. De spray wordt snel opgenomen. Je kunt de spray op het gezicht gebruiken, maar ook op de rest van je lichaam op plekken waar extra hydratatie nodig is.

Renske concludeert:

10950857-1398842874-272977Ik moest even wennen aan een moisturizer in spray vorm. Ik had het gevoel dat mijn hele gezicht nat werd en het niet echt introk. Maar, na twee keer gebruiken kwam ik erachter dat ik gewoon te veel van het product op mijn gezicht spoot. Drie keer sprayen is voldoende. Toen ik dit eenmaal door had, was ik verbaasd over het resultaat. Ik zag daadwerkelijk dat mijn ietwat rode huid in de ochtend opklaarde en het rood in mijn gezicht wegtrok.

Doordat je een koude vloeistof op je gezicht sprayt word je er ook meteen lekker wakker van. Vol enthousiasme vertelde ik aan mijn vriend dat dit product echt werkt (This Works…). Had ik niet moeten doen, want voor ik het wist was het flesje leeg. Mijn vriend was ook om en gebruikte het product zelfs nog vaker dan ik.

Ik heb het product vooral op mijn gezicht gebruikt, ik vond het flesje te klein om mijn hele lichaam mee af te gaan. Ik ben echt overtuigd van de kalmerende werking dankzij de aloë vera. Roodheid verdwijnt en je gezicht klaart op. Je ziet er fris uit. Mijn huid voelt ook zacht aan na gebruik, dankzij de hydratatie. Toch zou ik dit product vooral aanschaffen voor de kalmerende werking. De geur van het product is neutraal. Lekker fris, maar geen overheersende geur. De This Works In Transit Spray-On Moisture kost €23 voor 100ml. Mijn flesje was wel op na een maand, maar dit komt mede dankzij mijn vriend.

Shop hier online

 

Ronald test Kevin Murphy haarproductenRonald test This Works No Wrinkles Tired Eyes

Deze keer heb ik echt hele fijne gezichtsproducten mogen testen. Ik was samen met het testteam van Beauty journaal uitgenodigd bij Cosmania. Sommige merken kende ik al uit het buitenland, Malin + Goetz, John Master, Cowshed. Maar er waren er ook genoeg merken, waar ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord had. Ik was dan ook blij met de know how van Marije en Marcel. Hier werken duidelijk mensen met passie voor hun vak.

Ik moet je eerlijk bekennen, dat toen ik te horen kreeg. Dat wij ieder twee producten mochten uitkiezen om te testen. Ik ’n golf van hebberigheid door mijn lijf voelde gieren. Er was zo veel om uit te kiezen, en vooral wat voor product?! Ga ik voor moisturising, iets liftends, een dagcrème, avondcrème, serum? Of toch iets voor in het haar?!

Uiteindelijk ben ik ook een beetje voor het verhaal achter het product gegaan. No Wrinkles Tired Eyes van This Works. Je snapt natuurlijk met zo’n claim, heb je wat waar te maken. Maar vooral toen ik hoorde dat ‘This Works” is opgericht door Kathy Phillips. Voormalig health & beauty director van Vogue, wist ik al: de No Wrinkles moest en zou ik testen. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand van dat kaliber, haar naam aan een product zou verlenen dat dus niet werkt!

Claim & Ingrediënten

De No Wrinkles belooft door middel van Perzische zijde boom die is samengevoegd met Retinyl, verzorgende essentiële oliën en plantenextracten om nieuwe cellen te vernieuwen. Het serum heeft een fluweelzachte structuur. Je brengt het product iedere avond voor het slapen gaan met kloppende vingertoppen aan op het gebied rond de ogen.

Ronald concludeert:

De No Wrinkles komt in een prachtige strak vormgegeven pompflacon (15ml). Het flesje ligt prettig in de hand met een handig doseerpompje. Eén keer pompen is genoeg voor beide ogen. De No Wrinkles is een nachtserum tegen vermoeide, puffy ogen en donkere kringen. Echt iets voor mij! Ik ben een nachtvlinder. Ik lig vaak niet voor twee uur in bed. Maar moet ‘s ochtends toch weer om half acht op. Dat is soms dan ook aan mij te zien.

Ik merk aan mijn huid dat deze het serum gelijk this_works_No_Wrinkles_Tired_Eyes_15ml_1378108887opneemt. En bespeur ik hier nu ook een klein shimmertje? Ik moet zeggen dat ik eigenlijk al gelijk resultaat zag. De huid rond mijn ogen ziet er gehydrateerd en stralend uit. Na een paar dagen smeren kreeg ik dit ook van mijn klanten te horen. Sommigen vroegen zelfs of ik iets had laten doen?!! Na dit verbluffende resultaat ben ik het serum ook op mijn voorhoofd en de neus/lip plooi aan gaan brengen. Baat het niet, schaadt het niet, zeg ik maar altijd!

De huid rond mijn ogen ziet er fris en gehydrateerd uit. Omdat er ook een lichte shimmer in dit product zit, gebruik ik dit product niet alleen in de nacht, maar ook overdag. De resultaten zijn verbluffend. Absoluut ’n keeper!! En ik heb er nog best lang mee gedaan.

Shop hier online

 

Tessa test This Works Deep Sleep Pillow Talk

tessa1-450x450Onrustig slapen met veel wakker worden of niet in slaap kunnen vallen. Ik heb er regelmatig last van dus toen wij uitleg kregen over This Works Deep Sleep Pillow Talk tijdens de workshop bij Cosmania dacht ik gelijk; dit is iets voor mij. In de verpakking zit niet alleen een spray voor je kussen maar ook een kleine roller om op je polsen te smeren als je veel stress ervaart. Een perfect duo voor mij, dus ik wil dit graag ervaren. Een leven met minder stress en uitgerust wakker worden, kan dat?

Claim & Ingrediënten

De This Works Deep Sleep Pillow Talk (75 ml), spray je voordat je gaat slapen op je kussen of dekbed zodat je de frisse geur kunt inademen en rustig in slaap kunt vallen. De spray bevat de geuren lavendel, kamille en vetivert die je relaxed en rustig maken. De Stress Less roller (5 ml) bevat de essentiële olie van lavendel. Je rolt de vloeistof op je polsen of op een tissue zodat je de frisse geur kunt inademen. This Works Deep Sleep Pillow Talk bevordert rust en relaxatie. Deep sleep Stress Less zorgt voor opluchting in je hoofd zodat je dieper adem kunt halen en je je minder gestrest voelt. We schreven eerder al eens op BeautyJournaal over het onderzoek dat is uitgevoerd om This Works Deep Sleep Pillow Spray te testen.

Tessa concludeert:

deep_sleep_pillow_talk_rDe spray en roller ruiken allebei heerlijk naar lavendel, de geur die voor mij het meest herkenbaar is. Echt rustgevend. Omdat ik een onrustige slaper ben en regelmatig stress ervaar ben ik de ideale kandidaat om deze producten te testen. Na een drukke werkdag spookt er nog van alles door mijn hoofd, waardoor ik de slaap niet kan vatten terwijl ik wel moe ben. Met een paar keer sprayen met de Deep Sleep Pillow Spray word ik snel rustiger en inderdaad ik val snel in slaap. ’s Nachts wakker worden doe ik nog wel maar ik val wel weer snel in slaap terwijl ik wel eens periodes heb dat ik niet meer in slaap kan vallen en dus halve nachten wakker lig. Dat is nu verleden tijd.

Als er overdag teveel op mijn pad komt kan de stress nog wel eens toeslaan dus de Stress Less Roller zit standaard in mijn tas. Een paar keer rollen over mijn polsen even inademen en ik voel de stress langzaam wegebben. Helemaal weg is het natuurlijk niet maar ik voel mij wel rustiger.

Beiden producten werken voor mij dus het merk ‘This Works’ maakt haar naam waar. Ik ben verkocht en ik ga vanaf nu beter uitgerust en minder gestrest door het leven.

Shop hier online

Lees ook