Een natuurlijke look met een gezonde glans!

04:45 - 02:51
luistertijd 04:45 - leestijd 02:51

No make-up make-up; het is nog altijd een grote trend in de beauty wereld. Een ‘no make-up’ make-up look houdt in dat je wel degelijk make-up draagt, maar dat het eruit ziet alsof je helemaal niets op hebt. De look wordt vaak erg natuurlijk gehouden. Veel glow, een dun laagje mascara en om de look compleet te maken nog een glanzende lippenbalsem tot slot. Met een no make-up look boots je eigenlijk het ‘my skin but better’ effect na.

Creëer zelf de no make-up look

Visagist Lisa Eldridge laat in een uitgebreid YouTube filmpje zien hoe je met een minimaal laagje make-up, een mooi en natuurlijk effect kunt bereiken. Het resultaat is een prachtige dewy look, alsof ze haar huid net heeft verzorgd met een flink aantal huidverzorgingsproducten! Bekijk de video hieronder:

Ga zelf aan de slag met de producten uit de video

Ben jij enthousiast geworden na het zien van de video en kun je niet wachten om zelf aan de slag te gaan met make-up? Mooi! Onderstaand vind je alle producten die Lisa gebruikt heeft voor deze no make-up make-up  look.

Make Up Forever Ultra HD Foundation

Met de Ultra HD Foundation van Make Up Forever brengt Lisa een dun en egaal laagje aan. De foundation is behoorlijk dekkend maar je hebt maar een klein beetje van het product nodig om hem mooi en dun uit te kunnen blenden.

Make Up Forever is verkrijgbaar op de Huidenstraat 21 (9 straatjes) in Amsterdam.

Stila Convertible Color Blush

Voor blush gebruikt Lisa de Stila Convertible Color Blush. Dit is een cream blush waardoor deze mooi samen kan smelten met de foundation. Omdat de foundation niet is vastgezet met een setting poeder blijft de basis mooi glanzend, de cream blush geeft nog wat extra glans aan de look.

Shop de blush hier online

 

RMS Beauty Living Luminizer Highlighter

Bij het aanbrengen van highlighter voor een no make-up look is het belangrijk om te gaan voor een product dat geen opvallende glitterdeeltjes in zich heeft. De RMS Beauty Living Luminizer Highlighter is een crème highlighter die mooi in laagjes op te bouwen is. Lisa brengt deze aan op de jukbeenderen, de neus en de cupidoboog.

Shop de highlighter hier online

 

Bare Minerals BarePro 16hr Full Coverage Concealer

Na de highlighter kiest Lisa ervoor om de donkere plekken onder haar ogen te camoufleren met de Bare Minerals BarePro 16hr Full Coverage Concealer. Deze concealer heeft een creamy textuur en in makkelijk in de huid te blenden. Ook dit product brengt ze maar heel dun en licht aan.

Shop de concealer hier online

 

Perricone MD No Eyeshadow Eyeshadow

Perricone MD heeft een speciale make-up lijn die ontwikkeld is voor het creëeren van een no make-up make-up look. Lisa gebruikt de No Eyeshadow Eyeshadow en brengt deze over heel het bewegend ooglid aan.

Shop de oogschaduw hier online

 

DHC Perfect Pro Double Protection Mascara

Lisa voorziet haar wimpers van een dun laagje mascara met de DHC Perfect Pro Double Protection Mascara. Deze mascara geeft een natuurlijk resultaat en voorkomt eventuele klontjes in de wimpers.

Shop de mascara hier online

 

Als finishing touch gebruikt Lisa nogmaals de creamy blush van Stila op haar lippen om wat extra kleur aan de look te geven. Hierover brengt zij een setting spray aan die een dewy finish geeft en er tegelijkertijd voor zorgt dat haar make-up de hele dag goed blijft zitten!

Bekijk ook:

Lees ook