Superslimme tips voor een onberispelijke teint

01:33 - 00:56
luistertijd 01:33 - leestijd 00:56

Wayne Goss video tutorial: de invisible make-up techniek

We willen allemaal een mooie egale en onberispelijke teint. Met goede skin care en natuurlijk consequent gebruik van een SPF kom je een heel eind. Soms zijn er momenten dat je toch net een klein beetje hulp nodig hebt in de vorm van een klein beetje foundation. Helaas is het aanbrengen van die helpende hand uit een flesje of potje niet altijd even makkelijk en is het nog verdraaid lastig een mooi en natuurlijk effect te creëren. Uiteraard wil je geen dikke laag foundation en al helemaal geen cakey effect. Make-up artist Wayne Goss heeft daarom de zogenaamde ‘invisible make-up’ techniek ontwikkeld.

Leestip: Eerder schreven we op BeautyJournal al een leuk artikel over de tip van Wayne Goss om een ‘foundation snor’ te voorkomen. Lees het hier nogmaals.

Benadruk je sterke punten

In de volgende video tutorial laat Wayne je zien hoe je in een paar simpele stappen je foundation mooi aanbrengt en met verschillende technieken, zoals contouren en highlighten, de sterke punten van je gezicht benadrukt. Met als ultieme doel: een onberispelijke en glowy teint, waarbij alleen jij weet dat je foundation draagt. Sssssst, niet verder vertellen.

Ook leuk:

Lees ook