Terug naar de winkel
MÁDARA Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF30

Mádara maakt gebruik van zinkoxide als mineraal filter en vult dit aan met een krachtig antioxidant: plantstamcellen uit de Noordelijke Drakenkop. Verder zit er hyaluronzuur in, frambozenzaadolie en vitamine C en E. Monique loves it, lees haar review.

Madara

Mádara maakt gebruik van zinkoxide als mineraal filter en vult dit aan met een krachtig antioxidant: plantstamcellen uit de Noordelijke Drakenkop. Verder zit er hyaluronzuur in, frambozenzaadolie en vitamine C en E.

Claims:

  • hoge bescherming tegen zowel UVA – als UVB-straling
  • anti-pollution cocktail
  • licht getinte textuur die onzichtbaar mengt met de huid
  • respectvol voor de natuurlijke huidflora
  • hydraterend
  • voorkomt pigmentvlekken en volumeverlies
  • geschikt voor alle huidtypen

Wat vindt BeautyJournaal's Monique ervan?

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het een hele fijne zonnecrème vindt. Omdat het subtiel getint is, is hij mooi als een finishing touch over je dagverzorging heen, maar hij matcht ook uitstekend over de CC cream heen, danwel een gewone foundation.

Ik heb het product uitgetest bij normaal woon-werkverkeer op de fiets in de zon, in Monaco tijdens een uurtje hier en daar op het strand tussen de congressen door en aan zee tijdens de wandelingen.

Het huidgevoel is heerlijk
Mijn huid blijft zacht en soepel aanvoelen, de hydratatie is goed. Omdat het nog voorjaar is, heb ik een zonkracht tussen de 2 en 5 meegemaakt en in Monaco een 5. Ik ben voldoende beschermd geweest. Mocht de zonkracht sterker worden, adviseer ik wel om om de drie uur even bij te smeren, maar dat gaat prima met dit licht make-up achtige product. Het bouwt niet ‘cakey’ op.

Ik zou wel willen dat de tube groter was. Hoewel 40 ml voor een gezichtsproduct voldoende is, gebruik ik hem over een hele dag heen toch zo’n drie keer, en dan gaat het hard. Het Age-Defying Sunscreen spf 30 is een blijvertje in mijn stash. Zodra ik automatisch een product opnieuw pak, dan weet ik dat het goed zit!

 

 

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook