Alles over de nieuwste Forever Skin Glow foundation van Dior

06:10 - 03:42
luistertijd 06:10 - leestijd 03:42

Dior maakt prachtige foundations, al vele vele jaren, en nu is de geweldigde Dior Forever foundation familie uitgebreid met de Skin Glow foundation. Heerlijk, want glow is het buzz-woord van 2019.

Voor de introductie verkoos Dior de beeldschone actrice Natalie Portman als ambassador. Ze vertelt in gesprek met Dior dat foundation een vast onderdeel van haar lifestyle is….we geven haar gelijk. Welke vrouw is niet verslaafd aan de wonderlijke trucs die foundation met je huid kan uithalen.

Forever Seductive, Forever Love

Voor Natalie is een mooie huid een belangrijk onderdeel van het vrouw zijn, let wel: een verleidelijke vrouw zijn. ‘Een foundation is als een booster voor zelfvertrouwen en verleiding.

Shop hier online

 

Hmmmm……meer zelfvertrouwen

Hoe ervaar ik dat eigenlijk zelf? nou…..ik voel me héérlijk met een laagje foundation op. Een beetje zelfverzekerder misschien wel.

Een mooiere, natuurlijke versie van jezelf

Hoewel ik ook gerust zonder foundation de deur uit ga, probeer ik toch altijd ruim de tijd te nemen voor deze stap in mijn beautyroutine. Ook Natalie voelt zich beter met een laagje make-up op. ‘’Dankzij make-up voel ik mij als een natuurlijke, maar betere versie van mezelf’’ zegt ze. Die mening deel ik zeker.

In de test! Dior Forever Skin Glow….

De Dior Forever Mat Foundation kennen we al, deze kan nu net als de nieuwste Skin Glow Foundation 24 uur lang mee.

Shop hier online

 

Hoe is de kleur?

Ai, op de onderstaande swatch lijkt de kleur behoorlijk donker uit te vallen. Ik hoop dat dit, eenmaal in de huid geblend, mee zal vallen! De juiste kleur bepalen vond ik überhaupt al moeilijk. Maar dat is online vaak zo!

Ik raad je dan ook aan om lekker in de winkel een aantal kleuren te laten matchen. Ik heb de kleur 1N Neutral en ga vandaag uitgebreid de Forever Skin Glow Foundation testen.

De claims

Voordat ik de foundation aan ga brengen kijken we even naar de claims:

De claims klinken behoorlijk goed! Al draag ik een foundation natuurlijk nooit 24 uur lang. Ik ben wel benieuwd in welke mate mijn poriën op zullen vallen en ook hoop ik uiteraard een egale finish terug te zien.

De Forever Skin Glow Foundation heeft overigens een zonbeschermingsfactor van 35+. Daar ben ik erg blij mee!

Shop hier online

 

Tijd voor de foundation test!

Ik breng de foundation na mijn primer aan over het hele gezicht en blend dit vervolgens uit met een vochtige beautyblender.

Over de foundation heb ik geen concealer of poeder aangebracht. Nu kunnen we namelijk écht goed beoordelen hoe deze foundation wordt opgenomen door de huid.

Ik vind het algehele resultaat heel mooi. Een echte glow heeft de foundation niet, maar ik vind hem ook niet uitdrogend matte tonen. Best een natuurlijke look! Mijn huid ziet er egaal uit.

Of de Dior Forever Skin Glow Foundation de poriën minder doen op laten vallen? Niet overal. Op onderstaande foto zie je overduidelijk dat het gebied rondom mijn neus nogal een probleemgebied is. De poriën vallen hier nog wel op. Maar ik moet eerlijk toegeven dat de poriën op mijn wangen en kin wel mooi weggewerkt zijn.

De foundation is niet super dekkend, maar dat is ook niet wat Dior claimt. Mijn oneffenheden zijn zeker nog te zien, alleen hebben ze nu allemaal dezelfde kleur gekregen waardoor het een mooi egaal totaalplaatje is.

Shop hier online

 

Dian’s eindoordeel

Ik ben erg onder de indruk van deze foundation. Ik vind het natuurlijke resultaat heel mooi, maar ben vooral verbaast dat hij zonder afpoederen de hele dag goed op zijn plaats heeft gezeten. Zelfs op mijn ietwat vettere T-zone! De kleur viel gelukkig ook mee.

Wat ik wel jammer vind is dat de foundation niet echt een gezonde glanzende gloed geeft. En dat werd wel geclaimd. Ondanks dat is hij niet helemaal matte. In vergelijking met de Skin Forever Mat Foundation is deze wat natuurlijker en lichter. Een ‘your skin but better’gevoel krijg ik erbij.

De Dior Skin Glow Foundation is verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren.

Shop hier online

 

Lees ook