Hungover to hot!

02:28 - 01:28
luistertijd 02:28 - leestijd 01:28

Lisa Eldridge video tutorial: all over glow make-up look

Ken je het gevoel van een iets te gezellige avond, met een veel te korte nacht? Of wellicht een uit de hand gelopen kerstborrel, met net dat ene glas bubbels dat je beter had kunnen laten staan? Vaak laat dat flink zijn sporen na op je gezicht. Zeker de volgende ochtend bij het wakker worden; een vale huid, puffy ogen… Gelukkig heeft onze favoriete make-up artist Lisa Eldridge een paar handige tips voor je, om in een handomdraai een all over glow make-up look te creëren. Bekijk ook het volgende filmpje.

Tip van Lisa: ijsblokjes van komkommer

Bewaar standaard een paar blokjes komkommer in de vriezer. Wanneer je deze vóór het aanbrengen van je make-up eventjes over je vermoeide gezicht haalt, dan zul je merken dat de ergste puffiness al vrij snel verdwijnt.

Shop de producten uit deze video

We kunnen ons voorstellen dat je deze all over glow make-up look graag zelf toepast. Daarom hebben we de producten die Lisa Eldridge in de video-tutorial heeft gebruikt voor je op een rijtje gezet en voorzien van een shoplink.

Meer van Lisa Eldridge

Lees ook