MATRIX, Kérastase, Redken, Biolage, Maria Nila

07:36 - 04:33
luistertijd 07:36 - leestijd 04:33

Ben jij op zoek naar nieuwe haarverzorgingsproducten? Goed nieuws! Afgelopen maand zijn er weer een aantal nieuwe producten gelanceerd voor het haar. In dit artikel lees je er meer over!

Kérastase – 8 uur Magisch Nachtserum

Kérastase introduceert het 8 uur Magisch Nachtserum voor droog haar. Het nieuwe serum heeft een herstellende werking en is zo geformuleerd dat het haar ook ’s nachts goed gevoed wordt. Je doet dit serum voor het slapen gaan in en zult merken dat je haar de volgende ochtend heerlijk zacht en gezond is. Het zal tevens een blijvende, opwekkende geur hebben.

In huidverzorgingsroutines is het voor veel vrouwen vanzelfsprekend om een nachtcrème of masker aan te brengen voor het slapen gaan. De meest geconcentreerde en krachtige producten worden hierbij bewaard voor nachtelijk gebruik. Het Kérastase nachtserum doet dit voor een intensieve nachtelijke haarbehandeling.

De wrijving van het kussen kan het haar beschadigen waardoor de buitenste laag van het haar ruw wordt. Droge omstandigheden zorgen ervoor dat het haar kan uitdrogen. Dit nachtserum beschermt tegen factoren van buitenaf die het haar beschadigen en uitputten.

Het iris wortel extract voedt het haar voor meer dan acht uur en creëert een gladde toplaag op elke haarvezel. Een blend van vijf vitaminen zorgt voor een progressieve penetratie van de voedingsstoffen, verankerd in de vezel. Het vergezelt de buitenste laag van het haar met een satijnen afwerking.

Shop hier met korting

 

Matrix – Keep Me Vivid

Je haarkleur tot wel 65 dagen levendig houden? Dat klinkt natuurlijk erg goed. Heldere kleuren zijn de snelst groeiende kleurcategorieën in de haarkleurmarkt, ze zorgen voor op maat gemaakte en unieke looks. Helaas zijn deze kleuren lastig te onderhouden, na 5 tot 6 weken is het vaak gedaan met de kleur.

De Keep Me Vivid lijn van Matrix is speciaal ontworpen om jouw haarkleur op lange termijn levendig te houden. De producten zijn geschikt voor iedereen met levendige haarkleuren, ontkleurd haar en haar dat grote transformaties heeft ondergaan. Met de nieuwste technologieën wordt zowel het haar als de haarkleur tot wel 65 dagen langer levendig en gezond gehouden.

De lijn bestaat onder andere uit een milde, sulfaatvrije shampoo voor delicate haarkleuren en een conditioner op basis van een zuur om gekleurd haar gelijk van glans te voorzien én intens te voeden. Een ander product is de Color Velvetizer, dit is een leave-in product die jouw lokken laat aanvoelen als fluweel. Het product veranderd van een crème-achtige textuur naar een olie en beschikt over een kleurvast UV-filter. Daarnaast beschermt het tegen hitte tot wel 230 graden.

Shop hier online

 

Maria Nila – Curlicue Cream

De Curlicue Cream van Maria Nila is hét nieuwe stylingproduct voor extra bescherming en verzorging van krullend haar. De afgelopen maanden was het weer erg wisselvallig. Ons haar heeft het zo nu en dan ook flink te verduren gehad door de stevige windvlagen. Krullen zitten niet meer zoals gehoopt, het haar voelt stug aan en is ook nog eens helemaal uit model gewaaid. De Curlicue Cream zou het antwoord moeten zijn op al jouw curly hair issues.

De Curlicue Cream is een verzorgende crème die zowel gecreëerde als natuurlijke krullen verbetert en beschermt tegen vocht. De crème werkt ook bij een natuurlijke slag in het haar. Je brengt het product aan op je vochtige lokken en verdeelt het door de punten of het gehele haar. Vervolgens breng je het in model door je haar te föhnen of laat je je haar aan de lucht opdrogen voor een meer natuurlijk resultaat. Na het gebruik van de crème voelt je haar zacht aan en heeft het een schitterende glans. De crème heeft daarnaast een fruitige jasmijn-bloemengeur om bij weg te dromen.

De glycerine en extracten van kamille in het product vormen een hydraterende formule die kroes of gespleten haarpunten achterwegen laat. De Curlicue Cream is sulfaat- en parabenen vrij en bevat 100% veganistische ingrediënten. Ook de verpakking is volledig CO2-gecompenseerd.

Shop Maria Nila hier online

 

Redken – Frizz Dismiss

Redken ontwierp voorheen een lijn voor het onder controle houden van pluizig haar in iedere situatie. De lijn is nu compleet vernieuwd met nieuwe geuren, recyclebare verpakkingen én ditmaal geformuleerd met duurzaam geproduceerde Babassu-olie.

De Redken Frizz Dismiss shampoo, conditioner en Intense Smoothing Treatment zorgen voor zachte, voedende verzorging die geschikt is voor alle haartypes, inclusief gekleurd haar. De lijn bevat nu twee nieuwe klimaat beschermende oliën. De Anti-static Oil Mist kan worden gebruikt op nat of droog haar als een touch up spray om statisch haar en fly-aways onmiddellijk tegen te gaan. De Instant Deflate Oil-in-Serum biedt bescherming tegen frizz en vochtigheid tot wel 24 uur lang. Ook maakt het zwellingen en ongewenst overtollig volume onmiddellijk glad.

Shop hier online

 

Biolage – Deep Treatment Packs

De Biolage Deep Treatment Packs zijn gel, crème of kleimaskers met een diepe werking. De hoogste concentratie aan verzorgende ingrediënten zorgen voor een direct resultaat. Er zijn drie verschillende maskers die het haar voeden, versterken en verzorgen.

Het Biolage Colorlast Pack is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Het masker zorgt voor gezond en glanzend haar en beschermt hierbij de kleuring. Orchidee en abrikozenzaadjes spelen een grote rol in de formulering van het masker. Ze filteren UV-stralen zodat de kleur niet vervaagd en helpen bij het versterken van de elasticiteit en stevigheid van het haar.

Het Biolage Smoothproof Pack is een verzachtend masker voor weerbarstig haar dat pluizen tegen gaat. Het eindresultaat is een frisse uitstraling van het haar. Cameliabloem en castor olie spelen de hoofdrol en zorgen voor het beschermen, voeden en versterken van het haar. Pluizig en weerbarstig haar gaat  er weer gezond uitzien en glanzen. Het stimuleert tevens haargroei. Dit masker is ook geschikt voor gekleurd haar.

Het laatste haarmasker is het Biolage Hydrasource Pack. Dit diep hydraterend en voedend masker helpt bij het stressvrij en gezond maken van het haar. Het maakt het haar tevens minder vatbaar voor breuk. De aloë vera en het spirulina extract zorgen voor intense hydratie en laten het haar ook nog eens glanzen. Door de toegevoegde vitaminen, mineralen en aminozuren wordt het haar tevens versterkt. Dit masker is ook geschikt voor gekleurd haar.

Shop hier met mooie kortingen

Lees ook