Benefit, MAC, Miss W, Colorescience, OPI...

08:06 - 04:51
luistertijd 08:06 - leestijd 04:51

Hohoho! Last-minute Christmas shopping inspiratie: make-up

Nu Sinterklaas het land weer heeft verlaten, verschuift de focus zonder enige twijfel naar de Kerstdagen. Ben jij nog op zoek naar het perfecte Kerstgeschenk? Om te geven aan die lieve vriendin, of om stiekem zelf te houden? Bekijk dan snel dit artikel met Christmas shopping inspiratie voor een mooie make-up look tijdens de feestdagen.

Benefit Holiday Kits

Een cadeau voor Kerst geven? Dit zal eerder nog nooit zo goed gevoeld hebben als dit jaar, met deze traktaties van Benefit Cosmetics. Verpakt in een tinnen taartvormig blik en gevuld met Benefit’s best-sellers, zijn de Holiday Kits gewoon om je vingers bij af te likken. Your loved ones will eat ‘em up!

Benefit Holiday Set

Want wat te denken van de Triple Decker Decadence Total Beauty Indulgence Set. Alleen de naam al is onweerstaanbaar…

SHOP HIER ONLINE

 

Benefit Triple Decker Decadence

De Triple Decker Decadence… om je vingers bij af te likken.

Gevuld met BADgal Bang! volumizing mascara, The POREfessional Pore Primer, High Brow creamy highlighting pencil en Gogotint bright cherry tinted lip stain heb je alles wat je nodig hebt voor een mooie basislook.

SHOP HIER ONLINE

 

Benefit Holiday Set

All you can treat!

Voor wie op zoek is naar een iets kleiner geschenk introduceert Benefit een selectie van haar mini bestsellers in een limited edition geschenkverpakking!

SHOP HIER ONLINE

 

Benefit Christmas

Het perfecte cadeau voor onder de boom. Of super cute om ze aan het meegeleverde satijnen lint juist in de kerstboom te hangen!

SHOP HIER ONLINE

 

Benefit Christmas

Benefit Christmas

SHOP HIER ONLINE

 

PUPA Milano Rock & Rose Wintercollectie

Pupa Rock and Rose

Met PUPA Milano kan iedereen een mooie make-up look creëren. Van gedistingeerd tot super trendy, een glamour of mooie dagmake-up. Deze winter lanceert Pupa de Rock & Rose collectie. Schitterende producten, die het ook perfect doen als Christmas gift.

Rock & Rose is een mix van make-up en fashion waarbij de nieuwste trends van all-over patches en make-up in winterse tinten met elkaar gecombineerd worden. Geborduurde, stijlvolle designerapplicaties laten de producten er uniek en origineel uitzien.

Rock & Rose 3D Eyeshadow

Pupa Rock and Rose

Een extreme metallic finish voor een langdurige rijke kleur en een verfijnd ijzige kleurimpact. Met een droge applicator geeft het een metallic finish en met een vochtige applicator een zeer dekkend effect.

Rock & Rose Metal Matt Lip Fluid

Een volle metallic kleur met een unieke matte finish omhult je lippen voor een adembenemende look. De ultrafijne en lichtgewicht textuur geeft een perfecte dekking zonder te vlekken.

SHOP HIER ONLINE

Rock & Rose Highlighter

Pupa Rock and Rose

Verlicht de hogere delen van je gezicht met lichtreflecties voor driedimensionaal effect. De lichtgewicht en zijdezachte textuur met gouden microparels mengt gemakkelijk op de huid.

Rock & Rose Metal Matt

Feestelijke nagellak vol met sprankelende deeltjes voor een matte metallic uitstraling.

Pupa make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft een zeer hoog pigmentgehalte met daardoor een maximale dekking en een langdurig, kleurvast resultaat.

SHOP HIER ONLINE

Colorescience Holiday Gift Sets

Colorescience Holiday Duo

Het minerale make-up merk Colorescience introduceert speciaal voor de feestdagen twee Limited Edition Holiday Gift Sets. De Sun Protection Duo Kit en de Refresh and Renew Kit. Beide sets bevatten een prachtige selectie van Colorescience producten. Je hebt er op BeautyJournaal al eerder over kunnen lezen.

Colorescience store locator

 

Colorescience Sun Protection Duo Kit

Dit feestelijke duo bestaat uit de nieuwe Mini Colorescience Sunforgettable Total Protection Brush-on Shield SPF 50 én de Mini Lip Shine SPF 35, in een exclusieve dieprode kleur die perfect past bij het holiday season.

Colorescience Sun Protection Duo Kit

Colorescience Refresh and Renew Kit

Een andere leuke cadeautip voor de feestdagen is de meer uitgebreide, eveneens exclusieve gift set van Colorescience. Met Total Eye 3-in-1 Renewal Therapy SPF 35 heb je alles in handen voor een frisse en uitgeruste look. Lees ook dit artikel op BeautyJournaal voor nog meer informatie over deze totaalaanpak voor je oogcontour.

Colorescience store locator

 

Colorescience refresh and renew

Het Eye & Brow Palette is ideaal om je wenkbrauwen extra aan te zetten en in een optimale shape te brengen. Door de uiteenlopende kleuren van licht tot donker, creëer je subtiele looks voor overdag en meer glamorous look voor in de avond.

Colorescience Refresh and Renew Kit

Ook deze holiday kit bevat de Mini Lip Shine in de exclusieve dieprode kleur Scarlet. Maak je look af met de verzachtende Hydrating Mist, waarmee je make-up perfect blijft zitten en waarmee je je huid verzacht en revitaliseert gedurende de dag.

Colorescience store locator

 

Miss W organic make-up met 20% Christmas korting!

Nog op zoek naar een mooi oogschaduwpalette om dé perfecte smokey eye mee te maken voor de feestdagen? Het Franse bio make-up merk Miss W combineert trendy kleuren met een prachtige natuurlijke samenstelling.

Shop Miss W met korting

 

Dankzij de betoverende kleuren en de gecertificeerd natuurlijke kwaliteit, zie je er stralend uit. Het testteam van BeautyJournaal ging eerder al eens aan de slag met de natuurlijke cosmetica van Miss W en creëerde schitterende looks. Klik hier om naar het artikel te gaan.

Miss W make-upSpeciaal voor de feestdagen is het mogelijk om via de webshop van Truecos de cosmetica van Miss W aan te schaffen met 20% Christmas korting. Dus of je nu nog op zoek bent naar een mooi oogschaduwpalette voor jezelf, of een kerstcadeau voor die ene vriendin die dol is op make-up… sla je slag met code BEAUTY-W20, die tot 31 december 2018 geldig blijft.

Shop Miss W met korting

 

OPI The Nutcracker Holiday Collection

Maak je kerstlook compleet met een feestelijke manicure. OPI liet zich deze decembermaand inspireren door Disney’s The Nutcracker. Bekijk ook het volgende filmpje:

SHOP HIER ONLINE

Leuk voor kleine en grote meisjes. Naast de full size nagellakflesjes biedt OPI de collectie ook aan in leuke geschenkverpakkingen met mini’s.

Christmas OPI Nutcracker

SHOP HIER ONLINE

 

MAC Shiny Pretty Things for Christmas

Speciaal voor de feestdagen heeft MAC haar cosmetica voorzien van een flinke dosis glitter and glamour. En dat allemaal in schitterende geschenkverpakkingen die niet alleen een lust zijn voor het oog, maar ook hét ultieme kerstcadeau zijn. Om te geven en om te krijgen, want wie is er nu niet dol op Shiny Pretty Things onder de kerstboom.

SHOP HIER ONLINE

MAC Shiny Pretty Things

We selecteerden een greep uit de collectie en zetten de mooiste hier voor je in de schijnwerpers.

SHOP HIER ONLINE

MAC Shiny Pretty Things

Eye Party Smoky (links) en Rose (rechts).

MAC Shiny Pretty Things

Brush Party Eye Focus (links) en Face Focus (rechts).

SHOP HIER ONLINE

MAC Shiny Pretty Things

Goody Bags Nude Lips (links) en Red Lips (rechts).

MAC Shiny Pretty Things

Lip Kit.

SHOP HIER ONLINE

Op de website van MAC en bij de Bijenkorf vind je nog meer Shiny Pretty Things van MAC.

MAC Shiny Pretty Things

SHOP HIER ONLINE

Make-up tips voor de Kerst!

Lees ook